DOLUNAY FARKI HİSSEDİLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DOLUNAY FARKI HİSSEDİLİYOR


 

ALİ ŞANLI

 

Futbol ailesine hızlı bir giriş yapan, kısa sürede kurduğu alt yapı ve yatırımlarla etkili bir kulüp olma yolunda ilerleyen Dolunayspor U 18 liginde ilk maçlarına çıkmaya başladı. 2’nci Küme U 18 liginde A grubunda mücadele eden Dolunayspor şuana kadar oynadığı 3 karşılaşmada 4 puan ile 3’ncü sırada yer aldı. Hafta sonu Yenişehir Konakspor’la gol düellosuna giren Dolunayspor 2-2 berabere kaldı. Maçta etkili bir doksan dakika çıkaran Dolunay’ın futbolu ayakta alkışlandı.

Kısa süre içinde kurulan Dolunayspor saha içinde ve saha dışında sergiledikleri duruşla da spor severlerin beğenisini alan ekip marka olma yolunda hızla ilerliyor. Dolunayspor’un geldiği son durum hakkında kısa bir açıklama yapan kulüp As başkanı Eyüp Dolunay yaklaşık 5 ay önce kurulan bir takımız. Kısa sürede çok büyük yol aldık. Biz kulüp olarak maçların skorundan çok gençlerimize spor yapabilme, kendilerini gösterecek fırsatı bulmasını önemsiyoruz.

Bizim için bu daha başlangıç. Yakın zamanda sponsorlarımızın destekleri ile yapacağımız tesislerle ve yatırımlarla ne kadar ciddi olduğumuzu herkes görecek. Gençlere yaptığımız yatırımı gençlerimizin iyi bir yerlere geldiğini gördüğümüzde bize en büyük mutluluk ve ödül olacağını düşünüyorum dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA