AKYÜREK DE ARTIK MASTER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKYÜREK DE ARTIK MASTER


 

Mersin sporuna önemli katkılar sunan tecrübeli teknik adam Mehmet Akyürek, emekliye ayrılarak, Karacailyas Master Takımlarının başına geçme kararı aldı.

ALİ ŞANLI

 

Mersin futbolunun efsane hocalarından Mehmet Akyürek emekliye ayrılarak, 62 yaşında ki Akyürek, Karacailyas Master Takımlarının başına geçme kararı aldı.

Uzun yıllar geçirdiği Karacailyas futbol sahasında dostları ile bir araya gelerek hüzünlü bir veda duyurusu yapan Akyürek, “İlk olarak bende emekleri olan merhum Nazım Koka ve Aydın Tohumcu hocalarımı rahmetle anıyorum. Kurs hocalarımızdan Kahraman Karataş hocamıza sağlık sıhhat afiyetler diliyorum. Uzun süredir omuz omuza mücadele ettiğimiz, takımın her şeyi olan Başkanımız İlhami Serdar’a ayrıca teşekkür ediyorum. İyi ki bizimle beraber, iyi ki bizim kulübün başkanı. Başımın tacı olan, hayat arkadaşım kıymetli eşime özellikle teşekkür ediyorum. Eğer bu gün başarılıysam, saygı duyuluyorsam bu en büyük destekçim eşim sayesinde. Unutulmamalı başarı ekip işidir, hiçbir başarı tesadüf değildir.

 Benim için özel olan bu günde buraya gelen tüm dostlarımın ayaklarına sağlık. Uzun süren spor hayatımda ASKF’de 4 dönem yöneticilik yaptım, TÜFAD derneğimizin Mersin’de kuruluşunda yöneticilik yaptım şuan ki her iki başkanımıza Mithat Ertaş ve Mesut Bilir’e spor hayatımda her konuda destek verdikleri ve yanımda oldukları için onlara da çok teşekkürler ediyorum. Efsane Başkan 1984 yılından günümüze kadar Kulübümüzün ve  Amatör spor un Babası ünvanını alan  5 dönem Karacailyas’da Belediye Başkanlığı yapan sayın İbrahim Demir bey şükranlarımı sunuyorum.

 

“SKORDAN ÇOK FAİR PLAY ÖNEMLİ”

Toroslar Belediyesin’de uzun süre Belediye Başkanlığı yapan Hamit Tuna’ya özel günümde yanımda olduğu için teşekkür ediyorum. Ben hep önce insana önem verdim, fair play dedim,  benim için skor hep ikinci planda kalmıştır.Spor vesilesi ile bir çok değerli insanlarla karşılaştım. Özellikle son dönemlerde Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak başkanıma bize verdiği destekten dolayı,Karacailyas’a değer bir tesis kazandırdığı için sonsuz teşekkürler ediyorum.

Bilerek isteyerek kimseyi kırmadım. Eğer kırdığım bir insan varsa affetsin beni. Ben hep şuan inanırım yüreği güzel insanların hikayeleri mutlu biter. Genç antrenörlere tavsiyem dış başarıdan çok, skordan çok içerde ki başarıya odaklanın. Gençlere önem verin. Başarılı olmak için Arı gibi çalışmanızdır. Tekrar tüm dostlarıma teşekkür eder tüm iyi insanlara her alanda bol şanlar dilerim.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA