ÇUKUROVA POT KIRDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA POT KIRDI


 

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek final rövanşında 17 Mart akşamı Fransız LDLC Asvel Feminin’i konuk edecek olan Çukurova Basketbol, karşılaşma öncesi gazetecilere sert bir dille attığı mailde PCR testi istemesi tepki çekti.

ALİ ŞANLI

 

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) çeyrek final rövanşında 17 Mart akşamı Fransız LDLC Asvel Feminin'i konuk edecek olan Çukurova Basketbol’da tek hedef turu geçmek. Fransa’da oynan ilk maçta 7 sayı farkla kazanan Mersin ekibi Mersin’de oynanacak olan maçı da kazanarak çeyrek finale kalmaya çalışacak.

Parkede takım rakiplerini bir bir geçerken kulüpten gelen bir mail tepkilere neden oldu. Kent takımı olmaya çalışan Çukurova Basketbol kulüpten attığı mailde sert dil kullanması basın mensuplarını üzdü. 

Kulüpten gelen mail de “Kulübümüzün FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) çeyrek final rövanşında yarın akşam oynayacağı Fransız LDLC Asvel Feminin maçında saha içinde görev yapacak olan basın mensupları için PCR test zorunluluğu getirilmiştir. Salon girişinde test sonuçları kontrol edilecek olup, negatif PCR sonuç belgesi bulunmayan basın mensupları salona alınmayacaktır! Önemle duyurulur..!” denildi.

Gelen mailde “Basın mensupları negatif PCR sonuç belgesi bulunmayan basın mensupları salona alınmayacaktır” cümlesi basın mensuplarını rahatsız etti. Kent takımı olmak isteyen bir kulübün Mersin basınına her koşulda kolaylık sağlaması ve alternatif üretmesi gerekirken sert bir dille “PCR testi sonucu olamayanı basın mensupları salona alınmayacak” cümlesi şık durmadı. Salona alınmayacak yerine, saha içine girmeleri sakıncalı olacağı için basın tribününde maçı takip etmeleri gerekecek denilse daha doğru olacağı ifade edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA