ÇUKUROVA BASKETBOL ÇOK MUTLU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA BASKETBOL ÇOK MUTLU


 

Haber Merkezi


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda (EuroCup Women) yarı finale yükselmenin sevincini yaşanıyor. Kupaya sadece 2 maç uzaklıkta olduklarını belirten Başantrenör Aziz Akkaya, "Şampiyonluğa inancımız tam" dedi.

Çukurova Basketbol, çeyrek final ilk karşılaşmasında deplasmanda 64-77 mağlup ettiği Fransa temsilcisi LDLC Asvel Feminin'i, Mersin'deki rövanş mücadelesinde de 82-68 yenerek adını son 4 takım arasına yazdırdı. Tribünlerdeki 6 bin taraftarın desteğiyle hava atışından son saniyeye kadar üstün bir oyun sergileyen turuncu-lacivertlilerde 18 sayı kaydeden Tiffany Hayes maçın en skorer ismi olurken, DeWanna Bonner 17, Temi Fagbenle 16, Jasmine Thomas ise 14 sayı ile çift hanelere ulaştı.

"SADECE 2 MAÇIMIZ KALDI"
Mücadelenin ardından maça ve şampiyonluk hedefine ilişkin açıklamalarda bulunan ÇBK Başantrenörü Aziz Akkaya, "İlk 2 çeyrek gerçekten mükemmel basketbol oynadık, inanılmazdı. Şimdi yarı finaldeyiz ve sadece 2 maçımız kaldı. Herkese kupayı çok istediğimizi gösterdik. Şampiyonluğa inancımız tam. Organizasyona, taraftarlara, oyuncularıma herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kulüp için emek gösteren herkesi kutluyorum" diye konuştu.
Turuncu-lacivertlilerin yıldızlarından Tiffany Hayes ise zorlu bir eşleşmeden zaferle ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydederek, "2 maçı da çok kararlı ve doğru bir şekilde oynadık. Akıllı oynadık ve oynadığımız oyundan keyif aldık. Bugün de özellikle ilk çeyrekte çok iyi oynadık, 30 sayı attık. Maçı kazanıp tur atladığımız için çok mutluyum. Şimdi final fourdayız ve umarım sonunu da getirip bu kupayı alacağız" ifadesini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA