ÇUKUROVA BASKETBOL, 16’NCI GALİBİYETİN PEŞİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA BASKETBOL, 16’NCI GALİBİYETİN PEŞİNDE


 

 Haber Merkezi

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 22’nci haftasında deplasmanda oynayacağı UMF Yapı İzmit Belediyespor maçını kazanarak, galibiyet sayısını 16'ya çıkarmak istiyor. 

EuroCup Women'da adını dörtlü finale yazdırarak moral depolayan Mersin ekibi, Pazar günü oynanacak müsabaka için bu sabah İzmit'e gitti. Ligde oynadığı 19 karşılaşmanın 15'inden galibiyetle ayrılan ÇBK, rakip potalara bin 498 sayı gönderdi, kendi potasında bin 210 sayı gördü. Küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya olan 6 galibiyetli İzmit temsilcisi ise 20 maçta bin 405 sayı kaydetti. Ayrıca iki takım arasında oynanan son 3 maçı Çukurova Basketbol kazandı.

 Konuk ekibin bu maçtaki en büyük kozu 18,53 sayı, 3,73 asist ortalaması ve 18,27 verimlilik puanı ile oynayan Tiffany Hayes olacak. Turuncu-lacivertliler İzmit'i mağlup etmesi halinde üst üste 6'ncı zaferini elde edecek ve ligdeki galibiyet sayısını 16'ya yükseltecek. Pazar günü Kocaeli Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak olan maç, saat 14.00'ten itibaren YouTube/TBF TV üzerinden naklen yayınlanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA