ZİRVE TIRMANIŞI SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVE TIRMANIŞI SÜRÜYOR


 

Yönetim krizinin çözülmesi ile zor günleri geride bırakan Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda ligin debine demir atan Eskişehirspor’u 5-1 geçerek, son 5 maçında bir beraberlik 4 galibiyet ile zirve tırmanışını sürdürdü.

HEDİYE EROĞLU

 

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle önce düşme potasından uzaklaşan, daha sonra play-off potasına yaklaşan Tarsus İdman Yurdu, 5-1’lik farklı skorla Eskişehir deplasmanından mutlu dönüyor.

TFF 2’nci lig Beyaz grupta mücadele eden Sarı Lacivertli ekip kötü hava koşulları nedeniyle liglerin ertelenmesi sonucu 20. hafta karşılaşmasında dün Eskişehirsor’a konuk oldu. Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Diyarbakır Bölgesi’nden Selim Özen yönetti. Bugüne kadar 10 maçta galibiyette 6-2 önde olan Eskişehir sahasında ki 4 karşılaşmanın 3’ünden galip ayrılırken bu defa gülen taraf Tarsus oldu. Eskişehirspor’u ilk kez sahasında yenen Sarı Lacivertliler, zor günler geçiren ve ligin dibine demir atan Eskişehirspor’a adeta acımadı.

Eskişehirspor onur Arı ile 8’inci dakikada 1-0 öne geçse de, beraberlik Bartu Göçmen’in 26’ıncı dakikada kendi kalesine attığı golle geldi ve durum 1-1 oldu. Bu saatten sonra Tarsus ekibi 43’te Eren Keleş, 45’te Niyazi Batuhan Salman ve 66 ile 71’de Artun Akçakın’ın golleri ile 5-1 sahadan galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde Ali İlk’in başkan olması ile yönetim krizinin çözülmesi sonrası zor günleri geride bırakan Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda ligin debine demir atan Eskişehirspor’u 5-1 geçerek, son 5 maçında bir beraberlik 4 galibiyet ile zirve tırmanışını sürdürdü.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA