SÜPER PLAY-OFF BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER PLAY-OFF BAŞLADI


 

Mersin Süpar Amatör Lig play-off’da takımlar Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadele ediyor.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligin A ve B grubunda ilk iki sırayı alan takımların oynadığı play-off maçları başladı. İlk maçların oynandığı play-off’da takımlar Bölgesel Amatör Lige çıkmak için mücadele ediyor. Lig sistemine göre oynanan maçlara futbol severler büyük ilgi gösteriyor. Anamur Belediyespor, Camspor, Homurlu 1951 Spor ve Çukurova Birlik FK takımların mücadele ettiği ilk hafta maçlarında 3 puanla tanışan ilk takım Homurlu oldu.

 

PUANLAR PAYLAŞILDI

Play-off’da açılış maçında Mersin’de Mersin Camspor ile Anamur Belediyespor karşı karşıya geldi. Spor severlerin büyük ilgi gösterdiği maçta her iki takımda kontrollü oynadı. Dengeli geçen maçta ilk gol ev sahibi Camspor’dan geldi. Anamur temsilcisi yenen golden sonra kısa sürede toparlanarak rakip kaleye daha sık gitmeye başladı.  Atak oynayan Anamur Belediyespor arka arkaya attığı 2 golle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

İkinci yarı ilk yarının kopyası gibiydi. Önde olan konuk ekip skoru korumaya yönelik oyun sergilerken Camspor beraberlik golü için yüklenmeyi sürdürdü. Maçın son dakikalarında bulduğu golle maça eşitliği getirdi 2-2. Maç bu skorla bitince ekipler hanelerine 1’er puan yazdırdı. Camspor play-off’un 2’nci maçında Çukurova Birlik FK takımına konuk olacak. Anamur Belediyespor ise evinde Homurlu’yu ağırlayacak.

 

3 PUAN HOMURLU’NUN

Play-off’ların en mütevazi ekibi olan Homurlu 1951 Spor normal sezonda yaptığı başarıyı ve güzel futbolu play-off’lara taşıyarak kaldığı yerden devam ediyor. Ara transfer döneminde güçlenen Çukurova Birlik ekibini evinde ağırlayan Homurlu maçın ilk dakikasından sonuna kadar etkili oyun sergiledi.

Attığı 2 golle 3 puanı alan ilk ekip olan Homurlu ilk hafta liderlik koltuğuna oturdu. Play-off’un 2’nci hafta maçında güçlü Anamur Belediyespor’a gidecek olan Homurlu bu karşılaşmadan puan ya da puanlar çıkarması halinde şampiyonluğun en güçlü adayı olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA