MEÜ’DE KARİYER GÜNÜ DÜZENLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’DE KARİYER GÜNÜ DÜZENLENDİ


 

Haber merkezi

 

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Mersin İl Müdürlüğü, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu işbirliğinde Kariyer Günü etkinliği düzenledi. Etkinlik öğrencilerin yüksek katılımıyla gerçekleştirildi.

İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu’nun talimatlarıyla gerçekleşen etkinliğe İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön, Şube Müdürü Suat Karlıdağ,  MEÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Esra Dik, Müdür Yardımcısı Hatice Çil, Forum Suit Otel İnsan Kaynakları Müdürü Didem Zeten Avcı, Mersin Türk Telekom Müdürü Tayfur Cüneydioğlu, Mersin Türk Telekom kurum destek yetkilisi Serdal Eşkin, Türk Telekom Adana İnsan Kaynakları Bölge Müdürü Elif Ergen, İnsan Kaynakları Uzmanı Özüm Bildik, Mersin İŞKUR Meslek Danışmanı Süleyman Erkan Şanlı, İş Kulübü liderleri Ahmet Turna, Nilgün Deli, İsmail Karaman, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Açılışta konuşma yapan İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön, MEÜ Meslek Yüksekokulu ile olan hali hazırdaki işbirliklerinden memnun olduklarını belirterek İŞKUR hizmetlerinden öğrencilerin mezun olmadan bilgi sahibi olmasının önemine dikkat çekti. İŞKUR bünyesinde kurulan İş Kulübü eğitimleriyle öğrencilerin işgücü piyasasına daha hazır bir şekilde mezun olmalarına yardımcı olduklarını belirten Gön, bu eğitimleri farklı sektörlerden Kurumsal firmaların insan kaynakları yetkililerinin katıllımıyla düzenledikleri Kariyer Günleri ile desteklediklerini belirtti.

Mersin Üniversitesi MYO Müdürü Esra Dik öğrencilere kariyer günleri ile kendilerine sunulan fırsatları iyi değerlendirmesi ve iş hayatı konusunda donanımlarını arttırmaları temennisinde bulundu.

Türk Telekom Adana Bölge Müdürlüğünden İnsan Kaynakları Müdürü Elif Ergen ve İnsan Kaynakları Uzmanı Öznur Bildik tarafından İletişim ve telekominikasyon Sektöründe kariyer konusunda bilgiler paylaşılan etkinlik Forum suit otel İnsan Kaynakları Müdürü Didem Zeten Avcı tarafından Turizm Sektöründe kariyer hakkında yapılan konuşma ve öğrencilerin sorularının cevaplanması ve öğrencilere iş kulübü eğitimi katılım sertifikalarının verilmesi ile son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA