TARSUS’A ŞOK CEZA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’A ŞOK CEZA!


 

TFF 2.Lig Beyaz grup play-off maçında Amedspor’u penaltılarla yenerek yarı finale yükselen Tarsus İdman Yurdu’na PFDK’dan şok bir ceza geldi. Tarsus ekibinin evinde oynadığı ilk maçta çıkan saha olayları nedeniyle seyircisiz oynama cezası verdi.

Hasan Küçük

 

TFF 2’nci Lig play-off maçında Diyarbakır’da Amedspor’u eleyerek adını yarı finale yazdıran Tarsus İdman Yurdu’na ilk maçtaki saha olayları nedeniyle korkulan başa geldi. PFDK, atılan yabancı maddeler ve bazı kurallara uyulmaması nedeniyle Tarsus’u seyircisiz oynama ve para cezasına çarptırdı.  1 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı laciverli ekip yarı finalde eşleştiği ve 24 Mayıs’ta evinde ağırlayacağı Karacabey Belediyespor maçına seyircisinden yoksun çıkacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, 17.05.2022 tarihinde aldığı kararda, 12 Mayıs’ta Tarsus’ta oynanan Tarsus İdman Yurdu -Amed Sportif Faaliyetler karşılaşmasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 8 bin TL  para ceza verirken aynı müsabakada merdiven boşluklarının boş bırakılmaması ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 2. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle yine Tarsus ekibini 16 bin TL para cezasına mahkum etti. Yine Tarsus İdman Yurdu’na stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı 20 bin TL ceza verildi.

Para cezaları ile yetinmeyen PFDK, aynı müsabakada Tarsus İdman Yurdu taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı evinde 1 resmi maç evinde seyircisiz oynama ve 3 bin TL para cezasına çarptırdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA