​​​​​​​GENÇLİK İZİNDE ATAM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​GENÇLİK İZİNDE ATAM


 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yıl dönümünde de Ata’nın ülkeyi ve Cumhuriyeti emanet ettiği gençler izinde yürümeye devam ediyor. Pandemi nedeniyle 2 yıldır alanlarda bayramlarını kutlayamayan geçlerin hasreti sona erdi. Gençler bu bayramda alanları doldurarak çoşkuyu doyasıya yaşayacak.

Haber Merkezi

 

Mersin’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıl dönümünü gençler  2 yıllık pandeminin ardından yeniden meydanlarda kutlayacak.

Mersin’de resmi kutlamaların adresi her zaman olduğu gibi yine Cumhuriyet Alanı olacak.

19 Mayıs 2022 Perşembe günü 08.45'te Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtına Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çelenginin konulmasının ardından Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu eşliğinde Saygı Duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunacak ve sporcular tarafından Türk Bayrağı göndere çekilecek. Gençlik Merkezi üyesi bir gencin şiir okunmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi gösterilerini sunacak.

Engelli bir gencin söyleyeceği türkünün ardından, artistik jimnastik, karate ve güreş gösterileri sunulacak.

Marina AVM'de gerçekleştirilecek etkinlikler ise 16.30'da Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibinin gösterileri ile başlayacak. Gençlik ve Spor İI Müdürlüğü Gençlik Merkezleri üyelerinin gençlik konserinin ardından Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı bando ekibi konser verecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA