GALİBİYETE KİTLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GALİBİYETE KİTLENDİ


 

​​​​​​​Tarsus İdman Yurdu, Play-Off yarı final maçında bugün Bursa temsilcisi Teco Karacabey Belediye Spor ile deplasmanda karşılaşacak.

Hasan Küçük

 

TFF 2. Lig Play-Off yarı final maçında bugün Bursa temsilcisi Teco Karacabey Belediye Spor ile deplasmanda karşılaşacak olan Tarsus İdman Yurdu’nda tek hedef galibiyet. Galibiyete kilitlenen sarı lacivertli ekip Karacabey Belediye Spor maçı hazırlıklarını tamamlayarak deplasman maçı için Bursa’ya gitti. Son antrenmanını Tarsus’ta yapan Tarsus ekibinde keyiflerin oldukça yerinde. Antrenman sonunda Eren Keleş’in yoğunluk nedeniyle geçtiğimiz günlerde kutlanamayan doğum günü için pasta kesildi. 

Karacabey M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda Cuma günü saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı  Turgut Doman,  Selim Şenöz ve Mücahid Adem Çelebi üçlüsü yönetecek. Bursa’daki bir televizyon tarafından canlı yayınlanacak karşılaşma belediye tarafından Tarsus Cumhuriyet Meydanı’nda dev ekranlara yansıtılacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA