“3X3 BASKETBOL TURNUVASI” SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“3X3 BASKETBOL TURNUVASI” SONA ERDİ


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Basketbol İl Temsilciliği’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 16 Mayıs’ta başlattığı  ‘3x3 Basketbol Turnuvası’ final yaptı. 86 takımın katıldığı ve toplam 300 müsabakanın yapıldığı turnuvada gençler başta olmak üzere her yaştan Mersinli coşku terleri attı.

 

BAYRAM COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI

Cumhuriyet Gösteri Merkezi’ndeki basketbol sahasında oynanan maçlarda takımlar 4 gün boyunca ter döktü. Her yaştan katılımcının yoğun ilgi gösterdiği turnuvada bütün sporcular, 19 Mayıs’ın coşkusunu doyasıya yaşadı.

 

6 KATEGORİDE TOPLAM 18 TAKIMA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Erkek basketbol takımları; U10-13, U14, U16, U18 ve Büyükler kategorilerinde mücadele verdi. Kadın basketbol takımları ise U16 kategorisinde karşılaştı. Turnuvada ayrıca yaş sınırının olmadığı büyükler kategorisi de oluşturularak bayram coşkusu her yaş grubunda yaşatıldı. 6 kategoride 86 takımın mücadele ettiği turnuvada, her kategoride ilk 3’e giren takımlara ödülleri dağıtıldı. Turnuva boyunca oynanan toplam 300 maçın ardından 18 takıma kupa ve oyunculara da madalyaları verildi.

Erkeklerde; 10-U13 İnanç Spor ve U14 kategorisinde İnanç Spor (A), U16 kategorisinde YABO (D),  U18 kategorisinde Vektör Team,  Büyükler kategorisinde Bizden Geçmiş takımları birinci oldu. Kadınlarda ise U16 kategorisinde birinciliği Mersin Büyükşehir Belediyesi (C) aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA