VAHAP SEÇER İLK 10’A GİREMEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VAHAP SEÇER İLK 10’A GİREMEDİ


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Sonar Araştırma Şirketi’nin CHP’li 11 Büyükşehir Belediye başkanı arasında yaptığı ankette ilk 10’a giremedi.

Haber Merkezi

CHP’ye yakınlığı ile bilinen SONAR araştırma şirketi CHP’li 11 Belediye Başkanlarının başarı oranları ile ilgili bir araştırma yaptı.

Yüz yüze ve telefonla gerçekleştirilen anketten çıkan sonuçlara göre ilk 10’da yer alamayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer son sırada kendine yer bulabildi.

Sonar anketinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yüzde 64,3 ile birinci olurken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yüzde 59,4 ile ikinci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yüzde 53,1 ile üçüncü oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in yüzde 52,5 ile dördüncü olduğu araştırmada Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde yüzde 50,6 ile 5., İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yüzde 49,7 ile 6., Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün yüzde 45,3 ile 7., Tekirdağ Belediye Başkanı Kadir Albayrak yüzde 44,9 ile 8., Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş yüzde 43,2 ile 9., Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ise yüzde 41,1 ile 10. sırada yer aldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise ilk 10 sıraya giremeyerek hayal kırıklığı yarattı.

Öte yandan ankete göre Mersin Yenişehir  Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit yüzde 65,8 oranıyla CHP'li  büyükşehirler arasında en başarılı 2. ilçe belediye başkanı oldu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise 60,4 ile ilk 10 sıralamasında 4.sırada yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA