KABOTAJ BAYRAMI’NA SADE KUTLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KABOTAJ BAYRAMI’NA SADE KUTLAMA


 

321 kilometrelik sahil şeridine sahip Mersin’de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 96’ıncı yıl dönümü, sade bir törenle kutlandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramının 96’ıncı yıl dönümü, sade bir törenle kutlandı. Kent kamuoyuna kutlama çağrısı yapılmayan etkinliğe katılımın düşük kaldığı gözlendi.

Bayram dolayısıyla Mersin Liman Başkanlığınca Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi. Törende; Mersin Liman Başkanı Murat Harun Baştürk, Kıyı Emniyeti Mersin Müdürü Adnan Bilen ve Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) Genel Sekreteri Mesut Öztürk tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Cumhuriyet Meydanındaki tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından sona erdi. Meydandaki törenin ardından Refah Şehitleri Anıtı önüne kadar yürüyen protokol üyeleri ve katılımcılar, şehitler anısına denize çelenk bıraktı. Çelenk bırakmanın ardından Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı ve Büyükşehir Belediyesine bağlı botlar, kısa bir gösteri yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA