“ZORLU GRUBA DENK GELDİK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ZORLU GRUBA DENK GELDİK”


 

​​​​​​​TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Birol Erol, kura çekiminde zorlu bir gruba denk geldiklerini belirtti.

Hasan Küçük

 

Geçtiğimiz yıl Play Offl’arda bir üst lige çıkma şansını son anda penaltı atışları ile elinden kaçıran Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Birol Erol kura çekimini ve transfer çalışmalarını gazetemize değerlendirdi.

Zorlu bir gruba denk geldiklerini ifade eden Erol, “Çünkü üst ligden düşen Bursa’sından,  Menemen’inden tutun şampiyonluğa oynayan Ankaraspor gibi takımlar var. Yine şampiyonluğa oynayan Afyon, Çorum gibi takımlar bu grupta. Çünkü bu takımlar geçen yılda zorlu gruplardı. Erzincan play-off oynadı. Erok var, Isparta play-off oynadı. Şanlıurfaspor şampiyonluğa oynadı. Grubumuz kolay bir grup değil zorlu gruba denk geldik” diye konuştu.

 

“GÖREV DAĞILIMI SONRASI YOL HARİTASI ÇİZECEĞİZ”

TİY’de göreve gelen yönetiminin görev bölümü yapmasının ardından transfer çalışmalarına başlanacağını anlatan Erol, “Yeni yönetimimiz önümüzdeki hafta görev dağılımı yapılacak. Görev dağılımının ardından bir yol haritası çizeceğiz. Hafta içinde yol haritamız netlik kazanır diye düşünüyorum. İçerde kulübü mahkemeye veren bazı oyuncular felan var. Bunların gitmesi, kalması, ödemesi, transfer tahtası ile ilgili karar hafta içi netlik kazanır. Görev dağılımı sonrası transfer komitesi oluşturulacak” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA