TASLAK DERS KİTAPLARI HAZIR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TASLAK DERS KİTAPLARI HAZIR


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları başladı. Bu kapsamda, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce, “Taslak Ders Kitabı ve Eğitim Aracı İnceleme Semineri Açılışı” düzenlendi. Mersin Eyüp Aygar Fen Lisesi'nde düzenlenen toplantıya; Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı Elektronik Eğitim İçerikleri Daire Başkanı Can Ekmen, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ile eğitimciler katıldı.

Programda söz alan Koca, "Öğretmenlerimizin her alanda kendilerini geliştirmeleri ve mesleki yeterliliklerini artırmaları; ülkemizin kalkınması, evlatlarımızın geleceğe emin adımlarla yürümeleri, vatandaşlarımızın çocuklarını biz eğitimcilere güvenle teslim etmeleri açısından çok kıymetlidir. Bakanlığımız tarafından öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtılan ders kitapları eğitim öğretim sürecinin yürütülmesinde temel materyaldir. Bu anlamda Talim Terbiye Kurulu Başkanlığımızca düzenlenen bu eğitim, çocuklarımıza en doğru, amacına en uygun ders kitaplarının ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Bakanlığımızın düzenlemiş olduğu eğitim Türkiye genelinde 18 ilde planlanmış olup ilimizde 4-7 Temmuz tarihleri arasında 732 öğretmenimizin katılımıyla gerçekleşecektir. Bu seminerde emeği geçen tüm meslektaşlarıma ve eğitim görevlilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca siz kıymetli kursiyer öğretmenlerimize bu eğitime katıldıkları için en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Hepinizi tekrar hürmetle selamlıyorum." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA