TRANSFER NEDEN KİLİTLENDİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRANSFER NEDEN KİLİTLENDİ?


 

İçel İdman Yurdu’nda transfer sürecinin kilitlenmesinin nedeni, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in Fethiyespor’dan getireceğini söz verdiği 4-5 futbolcunun akıbetinin belirsizliği mi?

HEDİYE EROĞLU

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nun transfer sezonunun üzerinden yaklaşık 20 gün geçmesine rağmen özellikle dış transferde sessizliğe bürünmesi tepki çekiyor.

Dış transferde yaşanan sessizliğin nedeninin İçel’in Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’in, şampiyon yaparak üst lige çıkardığı Fethiyespor’dan beraberinde getirmesi beklenen futbolcuların akıbeti olduğu iddia ediliyor.

İçel İdman Yurdu Kulübü Başkanı Metin Saltık’ın, Dinçel ile anlaşmasında ana şart olan 4-5 futbolcunun beraberinde getirilmesine ilişkin sürece dair belirsizliğin giderilmesi için görüşmelerin sürdüğü bilinirken, neticenin bayramdan sonra belli olması öngörülüyor.

Önceki gün konuyla ilgili bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, “Başarılı olduğum takımlarda birlikte çalıştığım, inandığım, güvendiğim oyuncuları tekrar transfer edebiliyorum. Benimle 5 takımda çalışan, 4 şampiyonluk yaşayan oyuncular var” demişti.

 

İÇ TRANSFERDE DURGUN

İç transferde ise hangi oyuncular ile yola devam edileceğine dair değerlendirme süreci de devam ediyor. Görüşmeler kapsamında şuana kadar sadece Esenler Erokspor takımıyla şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu Taygun Vurgun ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Kırmızı Lacivertliler de ayrılıklar da sürüyor.

Furkan Güneş’in ardından son olarak geçen sezon birçok maçta ilk 11 çıkan yetenekli oyuncu Muhammed Raşit Şahingöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kulüpten ayrıldığını açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA