GÖREV DAĞLIMI YAPILDI SIRA TRANSFERDE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖREV DAĞLIMI YAPILDI SIRA TRANSFERDE!


 

17 Haziran’da başlayan aradan geçen 20 güne rağmen bir çalışma yapmayan Tarsus İdman Yurdu’nda, yeni yönetimin görev dağılımı yapması ile sıra nihayet transfere geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda transfer sezonunun verimli geçirilemediği eleştirileri işleri hızlandırdı. Camiadan yükselen seslerin ardından 21 Haziran’da yapılan kongre sonrası göreve gelen yeni yönetim önceki gün  toplanarak, görev dağılımını nihayet yaptı.

Hakan Yıldırım başkanlığında ki yeni yönetimde Ziya Kenğer Başkan vekilliğine, duran Çalışır As Başkanlığa, Veyis Avcı 2. Başkanlığa, Osman Polat 2. Başkanlığa, Sıtkı Dev 2. Başkanlığa, Bektaş Aslan 2. Başkanlığa, Suat Yaşar 2. Başkanlığa, Aydın Polat Muhasip Üyeliğe, Hakan Canan Can Basın Söscülüğüne, Tolunay Duman Genel Sekreterliğe, Hüseyin Kaplan Altyapı Sorumluluğuna, Harun Talaş ile Şamil Uğurlu ise yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

Yönetimin iş başı yapması ile rota transfere çevrildi. Yönetim konuyla ilgili, “Yönetim Kurulumuz iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Anlaşma sağlanan oyuncular en kısa zamanda siz değerli Tarsus İdman Yurdu Ailesi ile paylaşılacaktır” bilgilendirmesi yaptı.

Yeni yönetim ilk iş olarak Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA