TARSUS ÝDMAN YURDU’NDA ÞOK ÝSTÝFA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS ÝDMAN YURDU’NDA ÞOK ÝSTÝFA


 

Tarsus Ýdman Yurdu Teknik Direktörü Birol Erol görevinden istifa etti. Ýstifasýný sosyal medya hesabýndan duyuran Erol þunlarý kaydetti:

Haber Merkezi 

Her zaman yuvam olarak kendimi buraya ait hissettiðim Tarsus Ýdman Yurdu’mda 7 yýl süren görev sürecim oldu.

Altyapýsýnda, A takýmda yardýmcý hocalýk, scout ve maç analizi gibi farklý farklý bölümlerde büyük keyifle, sorumlulukla, heyecanla görevler aldým. 

Son olarak da teknik direktörlük yaptým. 

Biliyorsunuz geçtiðimiz günlerde çok sevdiðim Tarsus Ýdman Yurdunda son olarak 100. Yýlda þampiyonluk parolasý ile tekrardan anlaþmaya vardýðýmý duyurmuþtum. Bu kýsa süreçte “BAÞKA HOCALARLA GÖRÜÞÜLÜYOR” söylentileri kulaðýmýza kadar geldi. Burasý benim yuvam olduðu için kulübümüzün zarar görmemesi ve farklý deðerlendirilmemesi adýna iki kez yöneticilerimize gidip külübümüzün önünü açabileceðimi gönül rahatlýðý ile bildirdim.

Yöneticilerimiz bana böyle bir þeyin olmadýðýný ve görevime devam etmem gerektiðini bildirdiler. Maalesef üzülerek altýný çizmeliyim ki bugün KULÜBÜMÜZDE BAÞKA BÝR HOCAYLA görüþüldüðünü öðrendim ve bir karar vermek zorunda olduðum gerçeðiyle istemeyerek de olsa yüzleþtim. Ve 100. Yýlda þampiyonluk parolasý ile yola çýkan ve çok sevdiðim Tarsus Ýdman Yurdu’mun önünü açmak için bugün görevimden istifa etmiþ bulunmaktayým. 

Bu süreçte bana destek veren herkese ve deðerli taraftarlarýmýza sonsuz teþekkürü borç bilirim. 

Bundan sonra gelecek hocamýza ve her zaman taraftarý olduðum Tarsus Ýdman Yurdumuza yeni sezonda tüm samimi duygularýmla baþarýlar diliyorum.  

100. Yýlda þampiyonluðun geleceðine yürekten inanýyorum.

Saygýlarýmla..


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA