İÇEL’DE İSTİFA DEPREMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL’DE İSTİFA DEPREMİ


 

​​​​​​​İçel İdman Yurdu’nda Ender Alkan ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Selahattin Dinçel’in istifa ettiği iddia edildi. İstifa haberi takımda deprem etkisi yarattı.

Hasan Küçük

 

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele  eden İçel İdmanyurdu’nda Teknik Direktör Selahattin Dinçel’in istifa ettiği öne sürüldü. Dinçel’in transfer konusunda yönetim ile anlaşamadığı için istifa ettiği iddia edildi.  

Ender Alkan’ın istifasının ardından kırmızı laciverli ekibin başına Turgutluspor, Menemenspor, Balıkesirspor, Kocaelispor, Kırşehir Belediyespor Esenler Erokspor ve Fethiyespor takımlarında görev yapmış teknik direktör Selahaddin Dinçel getirilmişti. İçel İdman Yurdu’nda transferde yaşanan gecikmeler eleştiri konusu olurken gecikmenin Dinçel’in şampiyon yaparak üst lige çıkardığı Fethiyespor’dan getirmeyi düşündüğü 4-5 futbolcunun akıbeti nedeniyle yaşandığı iddia edilirken sorunun bayramdan sonra çözüleceği ifade edilmişti.  Dinçel’in yönetim ile transfer konusunda anlaşmazlık yaşadığı ve bu nedenle istifa ettiği öğrenildi. Öte yandan Dinçel’i ikna etmek için  görüşmelerin sürdüğü  kaydedildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA