İÇEL İDMAN YURDU CUMARTESİ GÜNÜ TOPLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL İDMAN YURDU CUMARTESİ GÜNÜ TOPLANIYOR


 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan İçel İdman Yurdu takımı Cumartasi günü toplanacak.

Hasan Küçük

 

Bu sezon TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek İçel İdman Yurdu takımı 16 Temmuz’da toplanarak değerlendirme yapacak. İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, takım olarak 16 Temmuz’da Mersin’de toplanacaklarını söyledi. Kamp düşüncelerinin olduğunu ifade eden Dinçel, Mersin’e geldiğimde yönetimimizle görüşerek kamp tarihini ve yerini belirleyeceklerini söyledi.

Transferde ağır adımlar attıklarını anlatan Dinçel, “Bayram öncesi piyasa çok yüksekti. Geçen sene 3’e oynayan oyuncu, bu sene 15 istiyor. Bazı takımların büyük meblağlar harcaması oyuncuların isteğini artırdı. Bundan dolayı piyasa yüksekti. Bayram sonrası piyasanın düşeceğini düşünmüştük. Öyle de oluyor. Yavaş yavaş oyuncu piyasası oturmaya başlıyor. Yönetimimizin de transfer görüşmeleri sürüyor. Önümüzdeki günlerde anlaşılan isimler duyurulmaya başlanır” şeklinde konuştu.

Her sene bildiği oyuncularla çalıştığı için bu sene de kamuoyunun kanaatinin Fethiyespor’dan birçok oyuncunun Mersin’e geleceği yönünde olduğunu anlatan Dinçel, “Herkesin bir sözleşmesi, bir isteği var. Kendi bildiğim oyuncularla olmak isterim. Lakin Mersin’e gelirken yönetimle en başta, kadronun iskeletinin korunması gerektiği, değerli isimlerin olduğu bu isimlerin kadroda tutulması gerektiğini söylemiştim. Fethiyespor’dan birkaç ismi isterim. Şartlar oluşursa neden olmasın. Aldığımız forvet oyuncusu Abuzer de mesela benim öğrencimdi” şeklinde konuştu.

Dinçel, İçel’e tranferi konuşulan Muğdat Çelik ile ilgili ise “Muğdat Çelik’i kim istemez ki. Ama sağlıklı bir Muğdat Çelik’i. Kamuoyunda birçok şey konuşuluyor. Futbolu bıraktı, sakatlığından dolayı futbolu bıraktı gibi. Şu an yönetimimiz Muğdat transferinde ne aşamada bilmiyorum. Ama sağlıklı bir Muğdat’ı her teknik direktör ister. Bende isterim. Muğdat bu ligde çok iş yapar” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA