“BU RAKAM RESMEN DALGA GEÇMEKTİR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“BU RAKAM RESMEN DALGA GEÇMEKTİR”


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ziraat Odası başkanı Veysi Avcı, suma fabrikası tarafından açıklanan 2 lira 25 kuruş üzüm alım fiyatına "lakayıtlıktır" dedi.

Başkan Avcı yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Tarsus suma fabrikasının bugün üzüm alım fiyatını 2 lira 25 kuruş olarak açıklamış olup üretimdeki girdi fiyatlarının yüzde 200 arttığı bir dönemde bu fiyatı çiftçilerimize layık görmek en hafif deyimle lakaytlıktır. Tarsus Ziraat Odası olarak bu hakkaniyetsiz ve ciddiyetten uzak açıklanan fiyatı kabul etmediğimizi çiftçilerimiz adına dile getirmekteyiz. Bu fiyatın düzeltilmesini günün şartlarında bir bardak çay bile 5 TL den satılırken 1 kg üzüme verilen fiyat üzümün sonunu hazırlamaktır. Bununla ilgili rahatsızlığımızı bölge vekillerimize ilettik. Sorunun çözümüne katkı sağlayacak her türlü girişimde bulunacağımızı tüm emekçi çiftçilerimize ve bu konuda lakayt davranan ve sorumsuzluk gösterenlerin bilmesini isterim."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA