“ESNAF SENİNLE” UYGULAMASI HİZMETE GİRİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ESNAF SENİNLE” UYGULAMASI HİZMETE GİRİYOR


 

Mersin ESOB; MTSO ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen “Esnaf Seninle” mobil uygulama bugün yapılacak lansman ile hayata geçiyor. Kent genelinde hizmet alınabilecek uygulama yeme-içme-gıda sektörünün yan ısıra çilingir, oto tamir, elektrikçi, su tesisatçısı gibi sanatkarlık gibi bir çok faaliyet alanını kapsıyor.

Haber Merkezi

 

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Dinçer, çalışmalarına 2015 yılı itibariyle kendi imkanlarıyla başlattıkları esnaf-sanatkarın dijital dönüşüm sürecinde yeni bir aşamaya geldiklerini vurguladı. Dinçer, Birlik olarak “Güçlü Esnaf, Yeni Nesil Sanatkar” vizyonuyla hareket ettiklerini bu doğrultuda Mersinde faaliyet gösteren esnaflarımızın değişen teknolojiye ve ekonomik koşullara ayak uydurması gerektiğinin altını çizdi.

Başkan Dinçer, esnaf-sanatkarların uzun zamandır başta enerji ve hammadde maliyetlerindeki artışlardan, döviz kurundaki dalgalanmalardan olumsuz etkilendiğini belirterek bu durumun üzerine 2020 yılının Mart ayında bütün dünyayı etkisi altına alan pandemiyle birlikte esnaf-sanatkarların can damarlarının adeta kesildiği belirtti.  

 

Dijital dönüşümden esnafta faydalanmak istiyor

“Bu dönemde bizleri adeta bitirme noktasına gelen mahalle aralarında kurulan zincir marketlere ek olarak aynı zamanda mobil uygulamalar yoluyla da esnaf-sanatkarların bütün iş alanlarına küresel ölçekte faaliyet gösteren firmalar tarafından müdahale edildi” diyen Dinçer, mevcut durumu incelediklerini ve özellikle de pandemi ile birlikte dijital dönüşümün iş hayatında kattığı değerleri, fırsatları göz önüne aldıklarında bizler için yeni fırsatları da beraberinde getirdiğini vurguladı. Ancak esnaf-sanatkarların tek başlarına bu büyük dönüşümle başa çıkmalarının mümkün olmadığını vurgulayan Dinçer, bu amaçla birlik olarak “esnaf seninle” mobil uygulama projesini hayata geçirdiklerini söyledi. 

 

Çilingir, oto tamir, elektrikçi, su tesisatçısı ne ararsan var…

Başkan Dinçer, “Bu projeyi değerli kılan Mersinli esnaf-sanatkarların, Mersindeki meslek kuruluşlarının, yerel girişimcinin ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin iş ve güç birliği içerisinde hayata geçirilmesidir. Mersin Ticaret ve Sanayi Odamız, Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve teknoloji çözüm ortağımız SKOR A.Ş’nin sahibi Serkan Karakaya’nın iş birliğinde hizmete açacağımız ‘esnaf seninle’ mobil uygulaması ile Mersinde faaliyet gösteren esnaflarımızı kentimizde yaşayan ve güzel şehrimize misafir olarak gelen bütün kent sakinlerimizle buluşturmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.

Esnaf Seninle uygulamamız ile sadece yeme-içme-gıda sektörümüzde faaliyet gösteren esnaflarımıza değil aynı zamanda çilingir, oto tamir, elektrikçi, su tesisatçısı gibi sanatkarlık faaliyetlerini sürdüren esnaflarımıza da kentin bütün mahallerinden, ilçelerinden ulaşım sağlanabilecek” dedi.

 

Lansmana davet

Başkan Dinçer, Mersin için ve bütün Türkiye’de faaliyet gösteren esnaf-sanatkarlara örnek bir projenin lansman toplantısına bütün teşkilatı, esnaf ve sanatkarları, Mersinli hemşehrilerini 23 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:00’da Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayındaki “Esnaf Seninle” uygulamasının lansmanına davet ettiğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA