ÇBK İLK HAFTA FB DEPLASMANINDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK İLK HAFTA FB DEPLASMANINDA


 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, lige deplasmanda Fenerbahçe maçı ile ’merhaba’ diyecek.

BARIŞ ÇOBAN

 

Kadınlar Basketbol Süper Ligi fikstürü çekildi. 2022-2023 sezonu fikstürü Sinan Erdem Spor Salonu’nda çekildi. Kadınlar Basketbol Süper Ligi, 8 Ekim 2022’de başlayacak ve normal sezon 30 Mart 2023 tarihinde sona erecek.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2022-2023 sezonu fikstürü belli oldu. Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşen fikstür çekiminde federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri hazır bulundu.

Kuralar sonucunda ligin ilk haftasında temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü Mersin Yenişehir Belediyesi’nin rakibi Fenerbahçe Alagöz Holdin oldu.

 

ZORLU RAKİPLERİN ERKEN FİNAL MAÇI

ÇBK, İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki törende Genel Koordinatör Ender Ünlü tarafından temsil edildi. Takımlar, aynı şehirde mücadele eden birden fazla ekip olması nedeniyle Ankara, İstanbul ve genel olarak 3 gruba ayrılan torbalarda yer aldı. Genel Koordinatör Ender Ünlü, çektiği kura ile takımının ilk haftadaki rakibini Fenerbahçe Alagöz Holding olarak belirledi. EuroLig, KBSL ve Türkiye Kupası'nda final oynamasına kesin gözüyle bakılan, aynı zamanda da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda mücadele edecek 2 takımın İstanbul'daki ilk hafta maçında karşılaşacak olması, 'erken final' söylemlerini beraberinde getirdi.

 

“FENERBAHÇE İLE KURULDUĞUMUZ YILDAN BUYANA REKABET HALİNDEYİZ”

Kurayı değerlendiren Ünlü, "Türk basketbolunun mihenk taşlarından Fenerbahçe ile kurulduğumuz yıldan bu yana rekabet halindeyiz. Geçtiğimiz yıl rakibimizi yenerek Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaştık. Bu sezon da 4 kulvarda şampiyonluk hedefliyoruz. Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndaki rakibimiz zaten Fenerbahçe'ydi. Basketbol otoriteleri EuroLig, KBSL ve Türkiye Kupası'nda Çukurova Basketbol-Fenerbahçe finalini öngörüyor. Ligin ilk haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olmamız da rekabete ayrı bir boyut kazandıracaktır. Kuranın tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA