ALTUNOK, ŞEHİT OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALTUNOK, ŞEHİT OĞLUNUN NİKAHINI KIYDI


 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok 1999 yılında Şırnak Cudi dağında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Yusuf Demir’in oğlu Samed Demir’in nikahını kıydı.

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, hayatını Damla Esen’le birleştiren,  şehit oğlu Samed Demir’in nikahını kıydı.

Nikahta konuşan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “1999 yılında Şırnak Cudi dağında teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Silifkeli Hemşehrimiz jandarma Astsubay Üstçavuş Yusuf Demir’i rahmet ve minnetle anıyorum. Bu güzel günde Cenabı Allah’a böyle büyük acıları bir daha bizlere yaşatmasın diye dua ediyorum. O zaman dört yaşında olan Samed’imiz bugün büyüdü ve evleniyor. Bugünden itibaren o da mutlu bir yuva kuruyor. Cenabı Mevlam çiftimize iki cihan saadeti nasip etsin. Kızımız Esen ve oğlumuz Samed’e bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Şehidimiz Yusuf Demir başta olmak üzere ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” diyen Altunok, genç çiftin aileleri ile de görüşerek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim eden ve gençlerin nikah şahitliğini yapan Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner’de genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediğini belirtti. Vatan, millet, bayrak uğruna şehit düşen Silifkeli Jandarma Astsubay Üstçavuş Yusuf Demir’i de rahmet, minnet ve şükranla andığını da bildiren Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, bu mutlu günde damat ailesinin hüznünü de paylaştı.

Başkan Altunok, nikahta ayrıca genç  çifte Türk bayrağı ve çeşitli hediyelerde takdim etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA