MİY’İ ZİYARET ETTİ DESTEK SÖZÜ VERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’İ ZİYARET ETTİ DESTEK SÖZÜ VERDİ


 

Vali Ali Hamza Pehlivan Cumartesi ilk maçına çıkacak Yeni Mersin İdman Yurdu takımını ziyaret ederek destek sözü verdi.

Hasan Küçük

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Cumartesi Günü Amasyaspor'u ile karşılaşacak olan TFF 3. Lig 1. Grup ekibi Yeni Mersin İdman Yurdu Kulübünü ziyaret etti. Prof. Dr. Aziz Sancar Tesislerinde gerçekleşen ziyarette Teknik Direktör Ersin Aka, teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeli ile tanışan Vali Pehlivan Amasyaspor maçı öncesi kırmızı lacivertli ekibe başarı dileğinde bulundu. Ziyarette Kulüp Başkanı Metin Saltık tarafından, Vali Pehlivana isminin yazılı olduğu yeni sezon forma hediye edildi.

Spora her zaman çok önem verdiklerini ifade eden Vali Pehlivan, Mersin'de Gençlik Spor Bakanlığının yatırımlarıyla 100’e yakın spor tesisisin olduğunu, sporun her branşında faaliyetler yapıldığını belirtti.

Mersin İdman Yurdu’nun İçel İdman Yurdu adıyla geçen yıl başarılı bir grafik çizdiğini belirten Vali Pehlivan, bu yıl da artan başarılarla bir üst lige çıkma başarısı göstereceğine inandığını vurguladı.

 

"SİZİ GÖNÜLDEN ALKIŞLAYACAĞIZ"

 Vali Pehlivan “Geldiğim ilk günden bu yana en çok bahsedilen hususlardan birisi ülkemizin en eski kulüplerinden birisi olma özelliğini taşıyan, başarılı sezonları ile birçok futbolcu yetiştirmiş, köklü bir tarihi olan Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü, ismini yeniden almasıyla bu sene bu motivasyonla çok daha başarılı bir sezona imza atacaktır. Biz de bugün olduğu gibi fiilen yanınızda olmaya ve maçlara iştirak etmeye çalışacağız. Başta manevi destek çok önemli. Sizler fiziki anlamda antrenmanlar yapıyorsunuz, kendinizi geliştiriyorsunuz. Bununla birlikte, sporun ruhu, amacı, insana kattığı takım anlayışını ayrıca idare, teknik heyet ile birbirinize güvenmenin ve bütünleşmenin önemini biliyorsunuz. Gururla, heyecanla, özveriyle ter dökmeye devam ettiğiniz takdirde başarılı olacaksınız ve biz de Mersinli hemşerilerimizle birlikte sizi gönülden alkışlayacağız. Elimizden gelen bütün desteği de sizlere sağlamaya gayret edeceğiz. Sizi bu enerjiniz ile sizi maçlarda izlemekten büyük bir zevk duyacağımızı şimdiden ifade ediyorum. Mersinli sporsever bütün hemşerilerimizi, 3 Eylül Cumartesi saat 20’de Mersin İdman Yurdu Takımımızın Amasyaspor takımı ile oynayacağı sezonun ilk maçında buluşmaya davet ediyorum” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA