ŞAMPİYON OLACAĞIZ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON OLACAĞIZ


 

​​​​​​​TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu yönetiminin haftalık toplantısında şampiyonluğa olan inanca vurgu yapılarak taraftarlar maça davet edildi.

Hasan Küçük

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus  İdman Yurdu  Yönetim  Kurulu, haftalık toplantısını yaptı. Teknik Direktör Serdar Bozkurt'un da katıldığı toplantıda 1-1 berabere biten Anagold 24 Erzincanspor maçının değerlendirildi. Toplantı sonrası Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. "Tarsus İdman Yurdu’muzun oynamış olduğu şanssız bir gol ile galibiyeti kaçırdığı Erzincanspor maçının değerlendirmesini Teknik Direktörümüz Serdar Bozkurt ile gerçekleştirdik. Bizim Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu olarak hocamıza, teknik kadromuza ve aslan yürekli futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur. 100. Yılımızda yürekten ve kalpten şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz. Pazar günü saat 20:00’de Şehir Stadı’nda oynayacağımız Düzcespor maçında taraftarlarımızı takımımızın yanında olması için tribünlere bekliyoruz. Kadınıyla erkeğiyle, çocuğuyla yetişkiniyle herkesin tek yürek olup takımımıza destek vereceğine de inanıyoruz. Tüm halkımızı bu şampiyonluğa giden yolda yanımızda görmeyi arzu ediyoruz "

Öte yandan TİY, Düzcespor maçı hazırlıkları kapsamında çalışmalarını Tarsus Şehir Stadı’nda sürdürüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA