CHP’Lİ DE, AKP’Lİ DE SEÇER’DEN DERTLİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ DE, AKP’Lİ DE SEÇER’DEN DERTLİ!


 

Gözler; Vahap Seçer ile arasındaki gerilimin tavan yapması sonucu belediye meclisinde kendi partililerinin dahi projelerine ret verdiği Tarsus Belediye Başkanı CHP’li Haluk Bozdoğan ile Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın, terör bağlantılı çalışanlar tepkisini gündeme taşıyacağı Büyükşehir Meclisinde.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2022 Yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısının 1. Birleşimi bugün Kongre ve Sergi Sarayı Çok Amaçlı Salon’da yapılacak.

Mecliste tansiyonu yükseltecek ilk tartışmanın Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın, terör bağlantılı çalışanlar tepkisini gündeme taşıması olması bekleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda MHP Milletvekili Olcay Kılavuz’un, soru önergesine cevap veren İçişleri Bakanlığı, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri personeli arasında 33 kişinin PKK/KCK, 5 kişinin FETÖ/PDY ve 2 kişinin de Hizbullah terör örgütü mensubu olduğu gerekçesiyle gözaltına alındığını, 14 kişinin adli makamlarca tutuklandığını ayrıca PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken ölen ya da terör suçlarından tutuklu/hükümlü bulunan şahısların yakınlarından 33 kişinin halen Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştığını açıklamıştı.

Bu konuyu geçen hafta Akdeniz Belediye Meclisinde gündemine taşıyarak eleştiren Başkan Gültak, CHP’li Mahmut Dönmez’in, “Bunları Büyükşehir Meclisi’nde konuşun” tepkisi üzerine, “Oraya da taşıyacağım” açıklaması yapmıştı. Gültak’ın bugünkü toplantıda konuyu ele alması ile tansiyonun yükselmesi bekleniyor. 


GİZLİ GÜNDEM; TARSUS

Ancak toplantıda gerilimi arttıracak gizli gündem maddesi ise Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile arasındaki gerilimin tavan yaptığı Tarsus Belediye Başkanı CHP’li Haluk Bozdoğan’ın karşı karşıya gelmesi olacak.

Zira geçen hafta yapılan Tarsus Belediye Meclisinde, bazı meclis üyelerinin kendi partilisi olan Başkan Bozdoğan’ın projelerine gündeme dahi alınmadan ret vermesi CHP içindeki kavgayı bir kez daha gözler önüne sermişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA