Milli Eğitim Müdürü Metin’den Koçak’a ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Milli Eğitim Müdürü Metin’den Koçak’a ziyaret


 

Haber Merkezi

 

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, Tarsus’ta görev yapan 22 öğretmenin kaleme aldığı ‘’Öykülerle Tarsus’’ kitabını tanıtmak ve hediye etmek amacıyla Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ve beraberinde Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Birimi Öğretmenleri Erdinç Topçu, Müge Saklı ve Sedat Güngörmez’i konuk etti. Ziyarette Tarsus’ta görevli 22 öğretmenin kentin tarihini anlattığı 24 öyküden oluşan ‘’ ’Öykülerle Tarsus’’ kitabını Başkan Koçak’a takdim eden Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin, ‘’Kentimizin kültürü ve medeniyetiyle ilgili birbirinden güzel 24 hikayeden oluşan kitabımız, bu güzel coğrafyamızın çocuklarımıza, gençlerimize ve Tarsus’u gören veya görmeyen herkese yansımasıdır. Amacımız bu engin coğrafyada yaşayan ve yaşatılmış her bir kültür öğesini bir miras gibi bu kitapla nesillerimize armağan etmektir. Emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum.’diye konuştu.

Başkan Koçak da ziyaretleri ve kentin tarihini yansıtan bu değerli kitabın yayınlanmasında emeği geçen öğretmenleri kutlayarak teşekkürlerini iletti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA