​​​​​​​REKLAM ÇANTALAR TEPKİ ÇEKTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​REKLAM ÇANTALAR TEPKİ ÇEKTİ


 

​​​​​​​İBB’nin öğrencilere dağıttığı çanta ile Gaziantep’te AKP’li Belediye Başkanı Fatma Şahin’in, Mersin’de ise CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kendi reklamlarını yaptıkları çantalar sosyal medyada gündem oldu. Mersin ve Gaziantep Büyükşehir Belediyelerinin reklam çantaları tepki çekti.

Hasan Küçük

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) öğrencilere dağıttığı ve üzerinde sadece İstanbul yazan çantalar ile Gaziantep’te dağıtılan ve üzerinde AKP’li Belediye Başkanı Fatma Şahin’in reklamının yapıldığı çantalar sosyal medyada gündem olurken Mersin Büyükşehir Belediye'sinin de üzerinde CHP'li Başkan Vahap Seçer'in reklamının yer aldığı çantalar dağıttığı ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin reklamsız, Gaziantep ve Mersin Büyükşehir Belediyelerinin başkanların reklamlarının yer aldığı çanta dağıtması polemik konusu oldu.

İBB Haber'in twitter hesabından çanta dağımını "İBB’nin öğrencilere dağıttığı çanta ile Gaziantep’te dağıtılan, Belediye Başkanı Fatma Şahin’in reklamının yapıldığı çantalar sosyal medyada gündem oldu" şeklinde duyurulurken bir takipçi ise "Mersin Büyükşehir Belediyesi'de çanta dağıttı. Tıpkı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı gibi kendi isminin reklamını yapmaktan geri durmadı" yorumunda bulundu.

 

SANATÇI ŞAHİN GÖKBAKAR'DA TARTIŞMAYA KATILDI

Tartışmaya oyuncu Şahin Gökbakar'da katıldı. Gökbakar ise twitter hesabından yaptığı paylaşımında, "Bu belediye başkanlarının yaptıkları her şeyin üstüne isim yazma olayı nedir ya? Babanızın hayrına kendi cebinizden mi yapıyorsunuz? Zaten göreviniz hizmet yapmak değil mi? Bizim paramızla, bize hizmet edip bir de kendi reklamınızı yapıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Gökbakar'a cevap veren @HHuseynALTIN isimli bir twitter kullacısı ise "Mersin Büşükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer okullarda 3-5 çocuğa çanta dağıtmış. Üzerinede kendi ismini yazdırmış. Sanki benim paramla değil de kendi cebinden harcamış gibi" dedi.

Yılmaz Eren Keremoğlu isimli bir kullanıcı ise Gaziantep ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılan çantalar. İki farklı partiden olan belediyelerin ihtiyaç sahibi çocukları reklam panosu gibi kullanması utanç verici. Kimin parası ile neyin reklamını yapmaya çalışıyorsunuz!" ifadelerini kullandı.

Siyasetçilerin kamu malları üzerinde hiçbir şekilde adı, logosu olmaması gerektiğini anlatan Keremoğlu şöyle devam etti: "Bu Gaziantep'te, Mersin'de bir çanta üzerinde yok sadece. Hangi şehirde, hangi parti tarafından yönetiliyor olursanız olun kafanızı dışarı çıkartıp bakın göreceksiniz."

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından yürütülen ‘İlk Çantam Projesi’ kapsamında, bu yıl Mersin’in tüm ilçelerinde toplam 18 bin çanta dağıtılacağı belirtilmişti.

SEÇER KENDİ İSMİ VE LOGOSU BULUNAN ÇANTA DAĞITTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Eylül ayının ilk haftasında Tarsus Yeni Mahalle’de yer alan Kazım Taşkın İlkokulu’nda, Fahrettinpaşa Mahallesi’nde bulunan Fahrettinpaşa İlkokulu’nda ve Yeşil Mahalle’deki Ahmet Yesevi İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek üzerinde kendi reklamı yer alan çanta dağıtmıştı. Seçer, Büyükşehir olarak il genelinde 18 bin öğrenciye içerisinde kırtasiye malzemelerinin de bulunduğu çantaları dağıttıklarını ifade etmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA