İmzalar Tarsus’un il olması için atılıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İmzalar Tarsus’un il olması için atılıyor


 

Mersin’in Tarsus ilçesinin il olması için bir ay önce başlatılan imza kampanyasına ilgi büyük oldu. Bir ayda binlerce imza toplandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus Belediyesince 'İl’le de Tarsus' projesi çerçevesinde, yıllardır il olma mücadelesi veren Tarsus için imza kampanyası başlatıldı. Bir ay önce https://illedetarsus.com adresi üzerinden başlatılan kampanyaya ilgi büyük oldu. Bir ayda binlerce imza toplandı.  

 

“İMZA VER TARSUS İL OLSUN”

Tarsus Belediyesi tarafından Tarsus’un il olması için başlatılan ve 22 oda 58 medya kuruluşunun desteği ile hayata geçen ‘İl’le de Tarsus’ projesinin lansmanı, düzenlenen etkinlikle kamuoyuna duyurulmuş, proje çerçevesinde, içinde Tarsus ile ilgili her bilgiye ulaşılabilecek 'İl’le de Tarsus' web sitesi ve yakında faaliyette olacak uygulamalar da tanıtılmıştı.

Bu çerçevede web sitesi üzerinden (illedetarsus.com) Tarsus’un il olması için imza kampanyası başlatıldı. Tarsus Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla, vatandaşların 'illedetarsus.com' adresini ziyaret ederek Tarsus’un il olması yolunda imza verebilecekleri belirtildi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan imza kampanyası için sosyal medyada da yorumlar yağdı. Başkan Bozdoğan’ın gönderisine yorum yapan vatandaşlar, ‘’Her zaman tam destek, Tarsus il olacak’’, ‘’İmza kampanyası çok iyi düşünülmüş, bizler de katkı vereceğiz’’,’’ İl’le de Tarsus için bir imza da bizden’’ yorumları yapıldı.

Vatandaşlarca ilgiyle karşılanan kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Oda başkanlarımız, sanatçılarımız, medya kuruluşlarımız ve diğer tüm destekçilerimizin yanı sıra vatandaşlarımız da bu süreçte imza vererek Tarsus’u il yapmak için desteklerini gösterebilecek. Şu an tam da birlik olma zamanı. Hep beraber bu platformda sesimize ses olalım. 'İlledetarsus.com' üzerinden imza vererek Tarsus’a il olma yolunda katkı verebilirsiniz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA