Tarsus TSO’da Koçak başkanlığa yeniden seçildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus TSO’da Koçak başkanlığa yeniden seçildi


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim süreci tamamlandı ve yeni yönetim de belirlendi. Mevcut Başkan H. Ruhi Koçak yeniden başkanlık görevine, Hüsnü Yağcı da Meclis Başkanlığına seçildi. Tarsus TSO, yeni dönemde 16 meslek grubu, 11 yönetim kurulu ve 41 meclis üyesi ile hizmet verecek.

Tarsus TSO’da 3 Ekim Pazartesi günü yapılan meslek komiteleri ve meclis üyeleri seçiminin ardından meclis başkanlığı ve başkanlık divanı, yönetim kurulu, birlik genel kurul delegeleri, komite başkan ve yardımcıları ile disiplin kurulu seçimleri de gerçekleştirildi. Seçime tek aday olarak giren ve yapılan organ seçimlerinde 16 meslek grubunun 15’inden seçilen mevcut Başkan H. Ruhi Koçak, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanlık görevine yeniden seçildi.

Yeni dönemle birlikte üçüncü kez başkanlığa seçilen H. Ruhi Koçak, seçime katılan Tarsus TSO üyelerine verdikleri destek için teşekkür ederek, seçim sonuçlarının hayırlı olmasını diledi. ‘’Hedefimiz; mevcut projelerimizin başında olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesini bitirmek ve bu dönemde de yenilerini ekleyerek Tarsus ekonomisine ivme katmak’’diyen Başkan Koçak, çok güzel bir yolculuğa hep beraber çıktıkları bu yeni dönemde kente değer katacak çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Yapılan seçimin ardından Tarsus TSO’nun yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı, Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Fuat Togo, Ferit Çetiner, Osman İnandıoğlu, Eren Oğuz, Hamit Çavaş, Mehmet Yunus Seven, Nihat Kürklü, Burçak Bora Kaya, Arzu Yıldız ve Serkan Fesli. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA