İŞKUR’dan önemli protokol | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞKUR’dan önemli protokol


 

Haber Merkezi

 

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, Mersin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

İŞKUR toplantı salonunda gerçekleşen protokol törenine, İl Müdürü Mustafa Kutlu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin İŞKUR yetkilileri katıldı.

İŞKUR İl Müdürü Kutlu protokolle ilgili olarak yaptığı açıklamada Gençlik Spor ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile imzalanan protokolle meslek seçimi seminerleri, iş arama becerileri eğitimleri, iş kulubü eğitimleri, kariyer günleri, istihdam fuarları gibi kurum hizmetlerinin sunulması noktasında geniş bir yelpazede ilgili kurumlarla işbirliğine gidileceğini, kurum olarak doğru mesleğin seçiminden, işe yerleştirme hizmetlerine kadar ilgili kurumların çatısı altındaki gençlerimize destek olacaklarını söyledi.

22-23 kasım tarihlerinde Mersin olarak bölgenin en büyük sanal istihdam fuarının ikincisini düzenleyeceklerine de değinen Mustafa Kutlu, vatandaşların https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr adresinden kurumsal firmaların stantlarını online olarak ziyaret edebileceklerini, firmalar hakkında bilgi edinebileceklerini, özgeçmişlerini yollayabileceklerini, iş ilanlarına başvuru yapabileceklerini, firma yetkilileriyle görüşebileceklerini ve düzenlenen seminerleri izleyebileceklerini belirterek tüm vatandaşları bu fuara katılmaya davet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA