Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak, üretmeye devam edeceğiz! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak, üretmeye devam edeceğiz!


 

İş insanı Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Şahit Ezer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yayınladığı mesajla kutladı. Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. Kuruluş yıldönümünü kutlayan iş insanı Ezer, Cumhuriyet’in değerlerine her zamankinden daha çok sahip çıkarak, Ata’mızdan aldığımız güçle ve Cumhuriyet’in bize verdiği olanaklarla üretmeye ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz.

 

İş insanı Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Şahit Ezer, yayınladığı mesajında şunları kaydetti: 
“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, kahraman milletimizin destansı zaferi sonucunda kurulan Cumhuriyetimizin 99. Yıldönümü kutlu olsun.
Bu en özel bayramlarımızdan biri olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ilk günkü gibi coşku ve heyecan ile kutluyoruz. Milletimiz, üzerinde hür ve bağımsız yaşayabileceği bir vatan için düşmanlara karşı başlattığı mücadele sonucunda başarıya ulaşmış, kazanılan zaferlerin sonucunda bunu Cumhuriyetle güvence altına almıştır.  

Bugün için görevimiz, Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığını, birliğini ve bütünlüğünü esas almak, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına dayalı demokrasimizi daha ileri bir seviyeye taşımak, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bölgemizde ve dünyada gelişmiş ülkeler seviyesini aşmak olmalıdır.
İnanıyorumki iş dünyası temsilcileri olarak Ata’mızdan aldığımız güçle ve Cumhuriyet’in bize verdiği olanaklarla üretmeye ve ülkemize değer katmaya devam edeceğiz.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin sonsuza dek payidar olması bizlerin azmine, gençliğimizin donanım ve birikimine bağlıdır. Bizler de, gençliğimizin aklın ve bilimin üstünlüğünü benimseyerek yarının dünyasına şekil verecek bireyler olarak yetişmeleri azmi içerisindeyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, Cumhuriyetimizin 99’nci kuruluş yıldönümünü kutluyorum.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA