AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİNDE PROTOKOL KRİZİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİNDE PROTOKOL KRİZİ


 

“Türkiye Yüzyılına Nefes” sloganıyla Mersin’de düzenlenen ağaç dikme etkinliğinde protokol krizi yaşandı. AKP ve MHP’li siyasilerin protokolde öne oturması ile yer kalmaması üzerine arka sıralara yönlendirilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan alanı terk etti.

HEDİYE EROĞLU

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan törenlerin Mersin ayağında protokol krizi yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı vizyonundan hareketle “Türkiye Yüzyılına Nefes” sloganıyla düzenlenen etkinliğe AKP başta olmak üzere Cumhur İttifakı’na mensup siyasilerin yoğun ilgi göstermesi ile protokol adeta doldu taştı.

Mersin orman Bölge Müdürlüğü tarafından Mezitli ilçesi Cemilli Mahallesinde organize edilen etkinlikte AKP ve MHP il teşkilat yöneticilerinin en sıralara oturması ile belediye başkanlarına protokolde yer kalmadı. MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ile AKP Mezitli İlçe Başkanı Zafer Uslu protokolde en öne otururken, en arkaya oturmak zorunda kalan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yapılan ayıbı kabul etmeyerek tören alanını terk etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA