CANİLERİN BULUNMASINA YARDIM EDENLERE ÖDÜL! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CANİLERİN BULUNMASINA YARDIM EDENLERE ÖDÜL!


 

Mezitli’de bahçesindeki ağaçlar katledilen çiftçi Fatih Yalın (50), canilerin bulunmasına yardım edecek kişi veya kişilere ödül verecek.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’in Mezitli ilçesi Bozon Mahallesinde 15 dönümlük limon bahçesindeki 600 ağacı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kökünden kesilerek katledilen çiftçi Fatih Yalın (50), canilerin bulunmasına yardım edecek kişi veya kişilere ödül verecek.

Olay, 9 Kasım günü sabah saatlerinde Bozön köyünde meydana geldi. Fatih Yalın'a ait 15 dönüm arazi üzerine ekili 7 yaşındaki 600 limon ağacı kökünden testere ile kesildi. Komşusunun verdiği haber üzerine bahçeye giden Yalın, manzara karşısında şoke olup, jandarmaya haber verdi. Bölgede inceleme yapan jandarma, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

“HATIRI SAYILIR BİR ŞEKİLDE ÖDÜLLENDİRECEĞİM”

Konuyla ilgili Fatih Yalın’dan, halka yardım çağrısı geldi. Canilerin yakalanmasına yardım edenlere ödül vereceğini açıklayan Yalın, Burayı 5 yıl önce kardeşlerimle beraber ektik. 5 yıldır emek veriyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz. Ağaç deyip geçmemek lazım. Bunlar da yaşayan canlılar. Çok zor bir coğrafyada çok büyük emek vererek yetiştirdik biz bu ağaçları. İlgili yerlere müracaatımızı ettik, faili meçhul olarak kalmasın yapanların yakalanmasını istiyoruz. Güvenlik güçlerimiz gerekli araştırmaları başlattı ama bu işi yapanın 5-6 kişinin olduğunu düşünüyorum. İhbar edene de iyi bir ödül vereceğimin kamuoyunda bilinmesini istiyorum. Bu suçluları yakalamamıza yardımcı olacak kişileri hatırı sayılır bir şekilde ödüllendireceğim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA