Sporun yeni adresi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sporun yeni adresi


 

Barış ÇOBAN

 

Mersin Gençlerbirliği Spor Kulübü Mersin’in sporcu fabrikası oldu. 1986 yılında kurulan Gençlerbirliği Spor Kulübü bir çok branşta başarılı sezonlar geçirerek Mersin’de sayılı kulüplerin başında geliyor. Son 1’5 yılda özelikle Basketbol ve Yüzme branşlarına yaptığı yatırımın karşılığını almaya başladı. Mersin’in en fazla sporcusuna sahip olan spor kulübü 2021 yılında Yüzmede 21 Türkiye 1’ncisi , 2021 yılında Basketbol’da 10 erkek takımı Mersin 2’ncisi, 2022 yılında 10 erkek takımı Mersin 1’ncisi ve bu sezon U 14 Kızlar liginde nağmağlup lider olarak liglerde fırtına gibi esiyor.

Yüzmede Bölgenin en iyi takımını kuran Mersin Gençlerbirliği Spor Kulübü 12,13 Kasım tarihlerinde Mersin Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk’ü anma yüzme müsabakalarına damga vurmayı başardı. 7 ve 8 yaş grubunda başarılı olarak böylesine özel günde Gençlerbirliği adını bir kez daha Mersin’lilere duyurdular.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Mersin’de alt yapıda bir numara olduğumuzu, bir kez daha gösterdik. Kulüp olarak genç yetenekleri keşfedip Mersin ve Türkiye spor kamuoyuna sunmaya devam edeceğiz. Bize bu gururu yaşatan teknik ekibi, sporcu kardeşlerimizi ve bize inanan, güvenen ailelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA