RAKİP ZORLU TARSUS İDDİALI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RAKİP ZORLU TARSUS İDDİALI!


 

Zorlu Edremit deplasmanı için yola çıkan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, maçı kazanıp yollarına üst sıralarda devam etmek isteyen rakibine karşı şampiyonluk iddiasını sürdürmek için “Galibiyet” parolası ile parkeye inecek.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye Kadın Basketbol Ligi’nde (TKBL) fırtına gibi esen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 10’uncu hafta kapsamında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a konuk olacak.

19 Kasım Cumartesi günü saat 15:15’te oynanacak karşılaşmada lider Tarsus, geride kalan 9 haftada 6 galibiyet, 3 mağlubiyeti bulunan rakibi karşısında galibiyet alarak, liderliğini sürdürmek istiyor.

Geçen ay maaş ödemelerinde yaşanan sıkıntıların aşılması ve geçen hafta Tourısm X Boğaziçi Basketbol’u 81-65 geçerek moralini yükselten Tarsuslu Periler, şampiyonluk yolunda önündeki engelleri tek tek aşarak, kupaya ulaşmanın planlarını yapıyor.

 

GALİBİYET PAROLASI İLE YOLA ÇIKIYORUZ

“Sağolsun belediye başkanımızın desteği ile yaşadığımız krizleri çözdük” diyen Baş Antrenör Mustafa Secerlioğlu, “İnşallah şampiyon olup kupayı getireceğiz ve Tarsus İdman Yurdu’ndaki krizin üzerine soğuksu serpeceğiz” dedi.

Liderliklerini devam ettirmek istediklerini söyleyen Secerlioğlu, “Belediye başkanımızın katkısı ile kriz çözüldü ve geçen hafta güzel bir maç kazandık. Şimdi Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor maçına çıkacağız. Önemli bir rakibe karşı oynayacağız. Onlarda kesin maçı kazanıp yollarına üst sıralarda devam etmek isteyecekler. Tüm hafta iyi çalıştık, iyi hazırlandık. Kesin galibiyet parolası ile gidiyoruz” dedi.

 

TARSUS SPORTİF BAŞARI İSTİYOR

Tarsus halkının sportif faaliyetlerde başarı beklediğini, istediğini ve bu talebe karşılık verme gayretinde olduklarını söyleyen Secerlioğlu, “Halkın büyük kısmı TİY’in 100’inci yılında şampiyonluk beklerken bir takım sıkıntılardan dolayı geriye gidildi. Voleybolda da istenilen hedefe gidilemedi. Tarsus bizden kente, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray gelsin istiyor. Bu hedefe bu ulaşabilecek en yakın takım kadın basketbol takımı yani biz. Önümüzde 15-20 maç sonra büyük takımlar Tarsus’a gelecek. Bu halk ve bu camia bunu çok istiyor ve bu ta üzerimizde baskı yaratıyor. Üzerimizdeki baskıyı başarıya dönüştüreceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA