Engelli ve eski hükümlülere hibe | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Engelli ve eski hükümlülere hibe


 

Mersin’de Vali Ali Hamza Pehlivan’ın himayesinde İŞKUR engelli ve eski hükümlü hibe projeleri protokolü imzalandı.

Haber Merkezi

 

Vali Ali Hamza Pehlivan’ın himayesinde, Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden Proje Hibe Desteği almaya hak kazanan engelli ve eski hükümlü vatandaşlar ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında yapılan sözleşmelerin imza töreni gerçekleştirildi.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” vesilesiyle Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından açıklanan proje destek programı kapsamında, takı ve aksesuar üretimi, hayvan malzemesi ve yemi satışı konularında proje hazırlayarak başvuru yapan engelli ve eski hükümlü 2 vatandaşa toplamda 61 bin 100 TL hibe desteği sağlanacak.

Mersin İŞKUR tarafından Engelli ve Eski Hükümlü Kendi İşini Kurma Hibe Projeleri kapsamında 2014 yılından bugüne kadar 19 vatandaşa toplam 840 bin 729 TL hibe desteği sağlandı.

Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine; Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön ve Şube Müdürleri ile hibe almaya hak kazanan engelli ve eski hükümlüler ve daha önce hibe desteğinden faydalanmış ve projesi devam eden engelli ve eski hükümlü vatandaşlar katıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA