Alt tarafta üst tarafta karışık | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Alt tarafta üst tarafta karışık


 

Temponun düşmediği Mersin Süper Amatör Lig’de alt taraf ta üst taraf ta karışık.

BARIŞ ÇOBAN

Mersin Süper Amatör Lig B grubunda ikinci yarının ilk maçları oynandı. 18 golün atıldığı haftada lider Erdemli Belediyespor haftayı 3 puanla kapatarak liderliğini sürdürdü. Liderin en yakın takipçisi Mersin 33 FK’da Erdemli deplasmanından 3 puanla dönerek lideri yakından takibe devam etti. Ligin dibinde ise 3 takım 4’er puanla son 3 sırayı paylaştı.

 

LİDER KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ

B grubunun lideri Erdemli Belediyespor hafta sonu ikinci yarının açılışını Tarsus’ta yaptı. Tarsus temsilcisi Çukurova Birlik FK’nın konuğu olan lider Erdemli Belediyespor zorlandığı karşılaşmadan 3 puan çıkarmasını bildi. Her iki takımın 3 puan için çıktığı karşılaşmada gol bölgelerinde beceriksiz olunca 90 dakikada sadece tek gol çıktı.

Konuk takım Erdemli ekibi attığı tek golle karşılaşmayı 1-0 kazanarak hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Puanını 24 yapan Erdemli Belediyespor 11’nci haftaya da lider girmeyi bildi. Lider ligin 11’nci haftasında Mut İdman Yurdu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

LİDERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Liderin en yakın takipçisi Mersin 33 FK Erdemli’de Erdemlispor ile karşılaştı. Erdemli temsilcisi ligin dibinden uzaklaşmak isterken Mersin FK ise liderin puan kaybetmesi ile lider olma umuduyla maça çıktı. Doksan dakika da her iki ekipte ortaya mücadeleci bir oyun ortaya koydu. Daha çok yetenekli ayaklara sahip olan Mersin 33 FK karşılaşmayı 2-1 kazanarak rakibini ateşe atarken lideri de zirvede yalnız bırakmadı.

Erdemli deplasmanından 3 puanla dönen Mavi Beyazlı ekip hafta sonu play-off umutlarını korumak için sahaya çıkacak olan Erdemli Limonspor ile oynayacak. Bu kritik karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da Mersin’de oynanacak.

 

PLAY-OFF AŞKINA

İlk yarı umduğunu bulamayan ekiplerden olan Mut İdman Yurdu Belediyespor ikinci yarıya umutlu girdi.Play-off şansını korumak için mücadele eden Mut ekibi hafta sonu evinde Tarsusspor’u konuk etti. 6 golün atıldığı karşılaşmayı ev sahibi 4-2 kazanarak ikinci yarının ilk 3 puanını almayı başardı. İkinci yarıya iyi bir giriş yapan Mut temsilcisi play-off şansını da korumuş oldu. Mut İdman Yurdu hafta sonu lider Erdemli Belediyespor’a konuk olacak.

Her iki takım içinde 6 puan değerinde karşılaşma Pazar günü Erdemli’de oynanacak.

 

YÖRÜKLER ATEŞLE OYNUYOR

Lige büyük umutlarla başlayan Erdemli Yörükspor hafta sonu ligde henüz 1 galibiyeti bulunan Akdenizgücü ile karşılaştı. 6 gollü karşılaşmada puanlar paylaşıldı. İlk yarı önde kapatan, farkı 2’ye çıkartarak 3-1 öne geçen Yörükler skoru koruyamayınca karşılaşma 3-3 berabere bitti.  Ummadığı puan kaybı yaşayan Yörükspor play-off yolunda yara alsa da 18 puan ile play-off umutları devam ediyor.

Erdemli Yörükspor bu hafta sonu ligin en altında bulunan Tarsusgücü ile karşılaşacak. Yörükler bu maçta da olası puan kaybı yaşaması durumunda play-off şansı yok denecek kadar azalacak.

 

ATEŞ ÇEMBERİ DARALIYOR

Ligin üst tarafı kadar alt tarafında da mücadele üst seviyelerde sergileniyor. En alt sırada ki  3 takım Erdemlispor, Akdenizgücü ve Tarsusgücü 4’er puanla düşme potasının içinde yer alıyor. 2 takımın lige veda edeceği ligde son haftaya kadar potanın içinde ki takımların mücadeleyi bırakmaması düşünülüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA