Süperde 2’nci perde açılıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Süperde 2’nci perde açılıyor


 

BARIŞ ÇOBAN

Mersin Süper Amatör Ligde A grubu 1 hata aradan sonra ikinci yarının ilk maçlarına çıkıyor. İlk yarıyı 25 puan ile lider bitiren Mersin Camspor ikinci yarının ilk maçında Karacailyas Veteranlar Kulübü ile karşılaşacak. Karacailyas'ta oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00'da başlayacak. Lider Camspor'un en yakın takipçisi Mezitli 33 Spor ise ikinci yarının açılışını Mersin Yolspor ile yapacak. Toroslar Suni Çim Sahada oynanacak olan 14.00'da başlayacak.

Play-off umudu devam eden Akdeniz Belediyespor'un 19 puanı bulunuyor. İkinci yarıya 3'ncü sırada giren Mavi Beyazlı ekip hafta sonu Toroslar Belediyespor'a konuk olacak. Koray Aydın Stadyumunda oynancak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00'da başlayacak. Kazanan takımın 3'ncülük koltuğuna oturacak olması maça ilgiyi artıracak.

İkinci yarıya 4'ncü sırada giren Silifke İdman Yurdu Mersin Ormanspor ile oynayacak. Play-off için mücadele eden Silifke temsilcisi maça 3 puan için çıkacak. Bu karşılaşma da Pazar günü saat 14.00'da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA