Rakip kendimiz olduk | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Rakip kendimiz olduk


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 10 hafta geride kalırken zirve yarışından kopan Mersin ekipleri artık kendileri ile yarışıyor.

BARIŞ ÇOBAN

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 10 hafta geride kaldı. Zirve yarışından kopan Mersin ekipleri artık kendileri ile yarışıyor. Temsilcilerimizden Silifke Belediyespor 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapattı. Teknik adam değişikliğinden sonra toparlanma sürecine giren Anamur Belediyespor Antakya deplasmanından 3 puanla dönerek İl sıralamasında avantajını korudu. Kısıtlı kadrosu ile ligde var olmaya çalışan Homurlu 1951 1-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayınca 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu.

SİLİFKE GEÇ UYANDI

Şampiyonluk yarışından büyük ölçüde kopan Silifke Belediyespor hafta sonu evinde oynadığı karşılaşmada kabusu yaşadı.  1-0 geriye düştüğü karşılaşmada bir hayli zorlanan Silifke ekibi gol yollarında gününde olmayınca sıkıntılı bir 90 dakika geçirdi.  Zor geçen karşılaşmayı 2-1 kazanarak hanesine 3 puan yazdıran Silifke Belediyespor İl sıralamasında ki yerini 1’nci sırayı korudu.

Şampiyonluk şansı yok denecek kadar az olan Kırmızı Beyazlı ekip en azından ligde kalıp ertesi yılın planını yapmayı düşünüyor. Silifke Belediyespor hafta sonu ligin 11’nci haftasında Antep’te Gazinatepgücü ile karşılaşacak.

ANAMUR TOPARLANIYOR

İl sıralamasında 2’nci sırada bulunan 17 puanlı Anamur Belediyespor 19 puanlı Silifke Belediyespor’un hemen arkasında yer alıyor. İl sırlamasında 1’nci takımın direk ligde kalacak olması 2’nci olan takımın ise play-aut oynayacak olması ligde tempoyu düşürmüyor. Silifke ekibiyle puan farkını kapatmaya çalışan Anamur Belediyespor hafta sonu Antakya deplasmanından altın değerinde 3 puanla dönerek farkın açılmasını önledi.

Zor geçen karşılaşmayı 2-0 kazanan Yeşil Beyazlı ekip bu galibiyetle Silifke’yi yakından takip etmeyi sürdürdü. Anamur Belediyespor hafta sonu zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Evinde ligde 2’nci konumda bulunan Araban Belediyespor’u konuk edecek. Bu önemli karşılaşma Pazar günü oynanacak.

HOMURLU’NUN İŞİ ZOR

Belki de ligde ki en mütevazi kadroya sahip olan Homurlu 1951 Spor ilk defa oynadığı ligde zor günler geçiriyor. Dar bir kadro ile lige tutunmaya çalışan Mersin temsilcisi İl sıralamasında topladığı 11 puanla 3’ncü sırada yer aldı. İl sırlamasında 2’nci sırada bulunan 17 puanlı Anamur Belediyespor’u yakalamak isteyen Homurlu hafta sonu umutlu çıktığı Gazinatepgücü maçında umduğunu bulamadı.

1-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru korumayı başaramayan Mersin ekibi 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Maçtan sonra her iki ekibinde maçın hakemine tepki gösterdiği karşılaşma sonunda takımlar evlerine 1 puanla gitti. Homurlu hafta sonu 5 Temmuz İskenderunspor ile oynayacak. Tüm karşılaşmalar Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA