MERSİN - TARSUS ARASINDA SORUN; ARA OYUNCULAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN - TARSUS ARASINDA SORUN; ARA OYUNCULAR!


 

Son olarak CHP’nin engellemesi ile gündeme gelen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ise sorunu olmadığını söyleyerek, “Bizim tek sorunumuz halka zarar veren, ara oyuncularla” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Sık sık partilisi CHP’lilerce engellenmesi ve Mersin Büyükşepir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, katıldığı bir sosyal medya yanında önemli açıklamalar yaptı.

 

“VAHAP BEYLE SORUNUMUZ YOK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile arasında bir sorun olmadığını söyleyen Bozdoğan, “Bizim kimseyle sorunumuz yok. Bizim tek sorunumuz halka zarar veren, ara oyuncularla. Vahap bey inanılmaz bir çalışma yapıyor o kadar engellemelere rağmen” dedi.

 

CHP’NİN ENGELLEMESİNE BOZDOĞAN’DAN “İNSANIN GÜLESİ GELİYOR” TEPKİSİ

Önceki gün Tarsus Belediye Meclisinde CHP’lilerce engellenmesine de değinen ve sitemini sürdüren Başkan Haluk Bozdoğan, “Meclisteki olayı herkes gördü. İnsanın gülesi geliyor. Rahat rahat meclisimize getirmeden satabileceğimizi bir yer varken, 3 kat daha fazlaya satılsın diye projeyle geldik ama meclis bunun komisyona getirilmesi bile reddetti.

Arsayı satsak 35 milyon, projeyle hayata geçirsek uygulamamızı 130 milyon TL kazanacağız.

Meclisteki arkadaşlar milletvekili değiller, Tarsus Belediyesi’nin meclis üyeleri. Tarsus için sağduyulu olmalı, kararlarını Tarsus için vermeleri gerekir. Komisyona gidecek evraka bile red verebiliyorlar, saygım var. Bende yasal haklarımı kullanırım.

Biz belediyenin 3-5 kuruşunu korumak ve değerlendirmek için çaba gösteriyoruz.

1 milyar 139 milyon TL’lik bir bütçe yaptık. Doların, Avro’nun durumu ortada. Kötü para politikalarından dolayı sıkıntılar daha fazla. Kötü para politikaları nedeniyle özellikle belediyeler olarak ihaleye çıktığınızda kimse başvurmuyor. Ama buna rağmen Tarsus Belediyesi ihalelerini rahat rahat yapıyor” diye konuştu.

 

ADAY OLACAK MI?

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Aday olmayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise “Bende bilmiyorum, aday olmayı halk bekler” yanıtı verdi.

Bozdoğan açıklamasını şöyle sürdürdü; “Hizmet yaparken Tarsus halkını hep kardeşim gibi gördüğünün altını çizen Bozdoğan, “Hizmetler yapılırken sabahlara kadar çalıştım. Yanlış yapılanlar umurumda değildi ben hesap sormaya değil hesap vermeye geldim. Eşit hizmet yapmak için çalışacağım dedim. Geldiğim zaman 4 koldan saldırıya uğradım. Şu işçiyi çıkar, şu müdürü değiştir…  Kimseyi çıkarmadım. Çok sorunlu  olan ve kendisi de çıkmak isteyenlerle uzlaşmaya gidip tazminatını ödeyerek çıkardım. Kimseye haksızlık yapmadım. Ben kimseye dokunmadım, hiç kimse ‘başkan beni işten çıkardı’ diyemez.

Ama bu saldırılan yapılıyorken eleştiriler akılla, mantıkla, bilimle yapılmalı. Hakaretle küfürle yapılanı kabul etmem. Aynı zamanda her Pazar doktorluk görevimi de yerine getiriyorum” dedi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA