Vali Pehlivan’dan AMATEM’e inceleme | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Pehlivan’dan AMATEM’e inceleme


 

Haber Merkezi

 

Vali Ali Hamza Pehlivan, Mersin Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezini (AMATEM) ziyaret etti

Yenişehir ilçesinde bulunan ve bağımlılıktan kurtulmak isteyen vatandaşlara sağlık hizmeti sunan, uygun fiziki koşullarda, bilimsel kurallar ve kabul görmüş yaklaşımlar çerçevesinde standart bir bakım sunmak, hasta ve yakınlarının tedavi sırası ve sonrasında rehabilitasyon programlarına katılımlarını sağlayarak, hastaların sosyal yaşama dahil olmalarını teşvik etmek amacıyla hizmet veren AMATEM’e gelişinde Vali Pehlivan, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz, Başhekim Op. Dr. Özgür Ozan Karak, Başhekim Yardımcıları ve kurum personeli tarafından karşılandı.

Vali Pehlivan, daha sonra Merkez bünyesinde yer alan servisleri gezdi, tedavi süreci devam eden hastaları ziyaret etti, yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı, personele çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

Vali Pehlivan ayrıca, Mersin Valiliğinin himayesinde Halk Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle yürütülen “Akıllı Uğraşlar Projesi” kapsamında AMATEM bünyesinde açılan dokuma, çanak-çömlek, el işi, bitki yetiştiriciliği ve spor alanlarında yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan’a, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de eşlik etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA