GÜLNAR BÜYÜKŞEHİR’DEN HİZMET BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR BÜYÜKŞEHİR’DEN HİZMET BEKLİYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde seçim bölgesi Gülnar’ın sorunlarını dile getiren Ahmet Gökulu, yol çalışması ile ilgili talepler için bir an önce harekete geçilmesi çağrısı yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı’nda söz alan CHP’li Meclis Üyesi Ahmet Gökulu, seçim bölgesinin hizmet taleplerini dile getirerek, sorunlar çözüm istedi.

“Belediyemiz Gülnar’da 2021’den kalan 2022’de yüzde 80 oranında yatırım gerçekleştirdi” diyen Gökulu, “2-3 grup yolunda yapmamız gereken iyileştirme vardı fakat bunu hayata geçiremedik. Kuzeyi güneye bağlayan Babadıl’a doğru giden Beydili Mahallesindeki yolda genişlemesi gerekin 600 metrelik kısım var. Çünkü yollar eski fakat arabalar değişti. Ağır tonajlı büyük tırlar geçiyor. Bunlara kabahat bulan yok ama yol suçlanıyor. Bu yolun Büyükşehir tarafından  yapılması gerektiğinden suçlama oluyor. Buradaki 600 metrenin çok ivedi şekilde yapılması lazım çünkü burada bir mermer ocağı var ve çok şikayet geliyor” dedi.

YOL TALEPLERİ ÖNE ÇIKTI

Ayrıca Kuskan grup yolunda 150 metrelik çok dar olan yolun, sıkıntı yarattığını, patlatma yapılarak genişletilmesi gerektiğini söyleyen Gökulu, “Bu sorunun da bir an önce giderilmesi çok uygun olacaktır.

Yine Korucuk, Dedeler yönündeki grup yolunda da 600 metrelik çok dar yine patlatma ile yapılabilecek yol çalışması da ivedilikle öncelikli olarak ele alınmalı.

Köseçoban - Gezende arasında bir heyelan bölgesi olup burada 400 metrelik heyelanı önleyici betonarme koruma seti yapılmalı.

Merkezde ilçemizi kuzey batı ve güneye böylen 3 deremiz var. Bu derelerde şuanda kış gelince insanlarımız çevrede oluşan sel afetlerinden endişe ediyor ve bu derenin temizliğini ne olacağını soruyor. Büyükşehir Belediyesi akıllara geliyor. Fakat halkımızı aydınlatma açısından dere ile ilgili her hangi bir görevimizin olup olmadığını halkımızın duyması iyi olacaktır” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA