Sahilde, nefis lezzetler keyifli bir mekan; Cihangir Restaurant | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sahilde, nefis lezzetler keyifli bir mekan; Cihangir Restaurant


 

Sahilde, nefis lezzetler keyifli bir mekan ve ekonomik fiyatlar ile hizmet verecek olan Cihangir Restaurant, bugün renkli açılış organizasyonu ile Mersinlilerle buluşacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersinliler yeni bir lezzet mekanına kavuşuyor. Bugün ve yarın düzenlenecek etkinliklerle açılışı yapılacak olan Cihangir Restaurant, fark yaratan kalitesi ile lezzet keyfini bir üst seviyede sunacak.

Sahilde, nefis lezzetler keyifli bir mekan ve ekonomik fiyatlar ile hizmet verecek olan Cihangir Restaurant, Adnan Menderes Bulvarında Mersinlilerin yeni bululma mekanı olmaya aday oluyor.

Bugün ve yarın saat 16:00’da düzenlenecek açılış etkinliklerinde Mersinlilere farklı sürprizlerle kapılarını açacak olan iddialı işletmenin organizasyonuna katılımın yoğun olması bekleniyor. 

Murat Uçar’ın işletmeciliğinde halkla buluşacak olan Cihangir Restaurant, nezih bir aile mekanı olarak özellikle iddialı menüsüyle dikkat çekiyor. Izgara, et ve güveç yemeklerinde üst düzey bir damak tadı sunan Mersin’in yeni yüzü, özellikle ‘belen tava’ spesiyali ile Mersinlilere vazgeçemeyecekleri yeni bir tat sunuyor.

 

TÜM MERSİNLİLERE DAVET

En önemli farklarının ekonomik fiyatlar ile kaliteli hizmeti buluşturmak olduğunun altınızı çizen Murat Uçar, merkezi konumları ile cazibe merkezi olmaya aday olduklarını söyledi.

“Şehrin yeme içme dünyasına yeni bir konseptle, yeni bir restoran daha katıldı, deneyin vazgeçemeyeceksiniz” diyen Uçar, “Anadolu mutfak kültürünü, global gastronomiyle entegre ederek yerel ve kültürel değerlere sadık şekilde yorumladığımız lezzetlerimiz ile çok konuşulacağız” dedi.

Hem Türk mutfağının tanıtımına hem de turizme katkı sağlaması amaçlanan restoranın açılışına tüm Mersinlileri davet eden Uçar, kent yaşamının vazgeçilmez duraklarından olacaklarına inandıklarını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA