15 yaşındaki Gamze, günlerdir kayıp | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

15 yaşındaki Gamze, günlerdir kayıp


 

Mersin’de Cuma gününden buyana kayıp olan 15 yaşındaki Gamze Tezcan her yerde aranıyor. Ailesi görenlerin veya bilgi sahibi olanların yardımını bekliyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de yaşayan Tezcan ailesinin 3 çocuğundan en küçüğü olan 15 yaşındaki Gamze Tezcan, eve geç kalmamayla ilgili annesiyle yaşadığı tartışmanın ardından ortadan kayboldu.

Gamze Tezcan, Cuma günü okul çıkışı arkadaşı ile görüşmek için ailesinden izin istedi. Anne Cemile Hülya Tezcan kızına 2 saatliğine izin vererek geç kalmamasını istedi. Okul çıkışı arkadaşı ile görüşmeye giden kızını akşam üzerin arayarak geç kalmamasını tekrarlayan anne Tezcan ile genç kız arasında tartışma yaşandı. Annesinin uyarılarına sinirlenen genç kız telefonunu kapatarak ortadan kayboldu.

Zaman zaman ailesi ile tartışma yaşadığı öğrenilen Gamze Tezcan için tüm ekipler seferber oldu. Ailenin daha önce Erdemli’de yaşadığı ve Gamze Tezcan’ın da Erdemli’de görüldüğü öne sürülürken aramalar bu bölgede yoğunlaştı.

 

ENDİŞELİ ANNEDEN “EVE DÖN ÇAĞRISI”

Anne Cemile Hülya Tezcan kızına seslenerek koruma iç güdüsüyle kendisini sürekli uyarma ihtiyacı hissettiğini toplumdaki kötü olaylardan dolayı endişeye kapıldığını söyleyerek, eve dönmesi çağrısı yaptı.

“Görenlerin, duyanların bizlere ulaşmasını rica ediyoruz. Kızımızın hayatından endişe ediyoruz” diyen Cemile Hülya Tezcan, duyarlı vatandaşların kendilerine 0539 276 53 75’den ulayabileceğini aktardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA