Diyalog geliştirmeden kenti hedef aldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Diyalog geliştirmeden kenti hedef aldı!


 

“Kapımız herkese açık” çıkışından öteyle gitmeyen açıklamaları ile bilinen ancak kent kurum ve kuruluşları ile diyaloglarını geliştirmede gerekli adımları atmayan Metin Saltık, şeffaf ve hesap verebilir bir kulüp yönetimine sahip olmamasına rağmen yine yeterli desteği görememekten dert yandı!

HEDİYE EROĞLU

 

Saltık ailesine ait İçel İdman Yurdu’nu, 100 yıllık Mersin İdman Yurdu mirasının üzerine oturtarak Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ adıyla sahalara süren Metin Saltık, yine şehrin kulübü yeteri kadar desteklememesinden şikayet etti.

Basın ile bir araya gelmekten kaçınan ve takıma dair bilgi, ulaşılabilirlik kanallarını açmamakla eleştirilen Saltık, katıldığı bir televizyon programında yine kenti hedef aldı.

 

ÖZ ELEŞTİRİ YAPMADAN YÜKLENDİ

Saltık ailesi olarak yaklaşık 5 yıl önce İçel İdman Yurdu’nu profesyonel liglere kazandıran ve bu süreçte şahıs takımı olarak anılmasının önüne geçmek için adım atmayarak adeta kent ile arasına duvar ören Metin Saltık, bu durumdan ders çıkarmadan bu defa yüzünü Mersin İdman Yurdu mirasına çevirdi.

Ailesine ait İçel İdman Yurdu’nu, 100 yıllık Mersin İdman Yurdu mirasının üzerine oturtarak Yeni Mersin İdman Yurdu AŞ adıyla sahalara süren Metin Saltık, kent ile arasında yükselen diyalogu kesen duvarları ortadan kaldırmak yerine “Kapımız herkese açık” demekten öteye gitmedi.

Takımın MİY adını alması ile daha önce özellikle yardım yapanların ortadan kaybolan paralar nedeniyle tepkili olduğu yapıyla şehri barıştırmak için gerekli ilişkileri kurmaya çalışmayan Saltık, bu defa da yaptığı harcamadan ve verdiği zamanda dert yanarak, yeterli desteği alamadığı için kent dinamiklerini eleştirdi.

Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile ilçe belediye başkanları ve milletvekillerini hedef alan Saltık, bugüne kadar karşılıklı görüşme yapılıp yapılmadığına, diyalog kurulup kurulmadığına ve destek verilip verilmeyeceğine dair ne yaptığına değinmeden sadece yüklendi.

 

“BU TAKIM SALTIK AİLESİNİN TAKIMI DEĞİLDİR”

Daha sonra ise geri çekilebileceğini söyleyen Saltık ancak bunda da “Bizim şartlarımızda yönetebilecek herkese kapımız açıktır” diyerek şartlı geri çekilme hamlesi yaptı.

“Gerekirse başkanlığı bırakmaya hazırım” diyen Saltık, “Yeter ki bu takım hak ettiği yerlere çıksın. Bu takım Saltık ailesinin takımı değildir. Ben bunu yıkmak istiyorum. Bu takım Mersin'in takımıdır. Ben bu takımı Mersin şehrine 5 yıl önce armağan ettim. Bu takım şahsi malım değildir. Kendi hayatımdan, kendi ailemden, çocuğumdan, sağlığımdan, kendi paramdan fedakarlık ederek bugünlere getirdim. Nereye kadar taşıyabilirim? Varsa böyle bir talipli bizim şartlarımızda takımı yönetecek, kapımız açıktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA