Turnuvanın şampiyonu Mersin Evrensel Kültür Anadolu Lisesi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Turnuvanın şampiyonu Mersin Evrensel Kültür Anadolu Lisesi


 

Haber Merkezi

 

Okul Sporları Voleybol Genç Kız A Kategorisi Turnuvası Mersin’de gerçekleştirildi. Finalde Tarsus Amerikan Koleji ile karşılaşan Mersin Evrensel Kültür Anadolu Lisesi, rakibini set vermeden 3-0 mağlup ederek namağlup şampiyon oldu.

25 takımın katıldığı turnuvada 13 maç oynayan Mersin Evrensel Kültür Anadolu Lisesi turnuvanın final maçında; Sıla Bora, Nisa Biçen, İlayda Bolat, Cennet İrem Çetin, Melisa Bolat, Doğa Matyar, Ela Palamut, Azra Levent, Nil Erboğa, Nehir Nida Erboğa, Nehir Batuk, Asya Yıldırım ve Samira Turhan ile sahaya çıktı. Rakibi Tarsus Amerikan Koleji’ni 25-14, 25-20 ve 25-9’luk skorlarla 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Mersin Evrensel Kültür Anadolu Lisesi turnuvayı da namağlup tamamladı.

2020-2021 eğitim öğretim yılında kurulan ve Antrenörler Şeminur Dikmen, Mehmet Sucubaşı yönetimindeki Mersin Evrensel Kültür Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı elde edilen bu şampiyonluk ile 11-14Ocak 2023’te Adana’da yapılacak bölge maçlarında Mersin’i temsil etmeye hak kazandı.

 

“HEDEFİMİZ BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU”

Sahadan galibiyetle ayrılarak Mersin’i bölge maçlarında temsil edecekleri için mutlu olduklarını söyleyen Mersin Evrensel Kültür Anadolu Lisesi Antrenörü Şeminur Dikmen: “Bizim için oldukça uzun ve verimli bir süreç oldu. Ne istediğimizi bilerek, neler yapabileceğimizi öngörerek, nelere odaklanmamız gerektiğini adım adım planlayarak sistematik bir maraton süreci gerçekleştirdik. Her yaptığımız antrenmanda sahada şampiyonluk için yarışıyormuşuz gibi özümseyerek çalıştık. Sporcularımız müthiş bir motivasyonla birbirlerine sürekli desteklediler. Bu stratejik çalışma sistemi ile kısa sürede uyumlu bir ilerleme sağladık. Aslında bu şampiyonluk bizim için bir başlangıçtı. İl birinciliği ilk hedefimizdi.  Bundan sonra bölge şampiyonluğu için yeniden kolları sıvadık” dedi.

Mersin Evrensel Kültür Anadolu Lisesi geçtiğimiz yılki turnuvayı ikinci olarak tamamlamıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA