Dedeman’dan Mersin’e otel yatırımı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Dedeman’dan Mersin’e otel yatırımı


 

Mersin’e imar planlarının sermayenin talepleri doğrultusunda şekillenmesiyle Dedeman Oteller zincirine Mersin’i de ekledi. Metro Market civarında olacağı tahmin edilen 5 yıldızlı otel 5 bin 300 metrekare arazi üzerine inşa edilecek.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de yaklaşık 10 yıldır hayata geçirilmeye çalışan imar planlamalarının hız kazanması ile sermaye istediği düzenlemeleri almasıyla yatırımlarını hayata geçirmek için atağa geçti.

Özellikle Mezitli ve Yenişehir bölgesinde gerek yüksek katlı yapılar gerekse de otel ve alışveriş merkezi yatırımları öne çıkarken bunlara son eklenen isim Dedeman Otel zinciri oldu. Dedeman oteller zincirine Mersin'i de ekledi

 

İMZALAR ATILDI

Ülkemizin turizm ve otelcilik sektöründeki en önemli markalarından biri olan Dedeman Otel için imzalar atıldı. İmza törenine Dedeman Oteller grubu adına Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman katılırken bu önemli markayı Mersin'e kazandıracak olan Victor Hotels Turizm Şirketini temsilen ise İdris Rojhat Balkan ve Mesut Aras Ürgen imza töreninde yer aldı.

GÖKYÜZÜ HAVUZU BULUNACAK

5300 metrekare arazi üzerine inşa edilecek olan Dedeman Oteli 20 katlı ve 120 odadan oluşacak. Kongre turizmine yönelik 1000 kişilik balo ve 3 konferans salonunun da içinde yer alacağı otelde olimpik ölçülerde bir de yüzme havuzu hizmet verecek. 2 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olacak otelin çatısında ise bir gökyüzü havuzu bulunacak. Lounge Restaurantı ile müşterilerine hizmet verecek olan 5 yıldızlı deluxe otelde ayrıca 700 metrekare hamam, sauna ve spa merkezi de yer alacak. Kentimize değer katacak bu projenin Yenişehir Bölgesinde bulunan Metro Market civarında olacağı ve kısa bir süre sonra temeli atılacağı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA